Nyugaton a Motim és a Dorog áll feljutó helyen - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Nyugaton a Motim és a Dorog áll feljutó helyen

Nagy Tamás - 2016. April 14. Thursday 08:26
Magyarország - Akár még a negyedik hely is feljutást érhet a Nyugati-csoportban.
Kép forrása: Kisalföld

Huszonnégy játéknapot követően ugyan a Ferencváros tartalékcsapata vezeti az NBIII. Nyugati-csoportját, de mint tudjuk az élvonalbeli tartalékok nem juthatnak fel a másodosztálya. Az első feljutást érő pozícióban a MOTIM tartózkodik, ők 5 egységnyi lemaradással követik a Fradit a táblázaton. Jelenleg a Vidi második csapata a harmadik, így a negyedik Dorog is feljutást eredményező helyen áll. Rajtuk kívül maximum az élvonalból visszasorolt Győri ETO szállhat még harca a feljutásért. A pontvadászat rajtja előtt szinte mindenki a győrieket várta a tabella élére, azonban ahogy a hétvégén is kiderült feszült a helyzet a zöld-fehéreknél. Mivel a Fradi és Vidi tartalékai nem juthatnak fel a másodosztályba, ezért az ő hátralévő mérkőzéseiket nem vesszük most górcső alá.

Mosonmagyaróvár: Győri ETO (o), Tatabánya (i), Videoton II. (o), Csepel (i), Ferencváros II. (o), MTK II. (i), BKV Előre (o), Balatonfüred (i)

Dorog: Cspel (o), MTK (i), Balatonfüred (o), Érd (o), III. ker (i), Sárvár (o), Győri ETO (i)

Győri ETO: MTE (i), Videoton II. (o), Ferencváros II. (i), BKV Előre (o), Puskás II. (i), Diósd (o), Andráshida (i), Dorog (o)

A három csapat sorsolásából látható, hogy nagy valószínűség szerint a fent említett csapatok egymás ellen elért eredményei döntik majd el a feljutás kérdését. Összevetve a mérkőzéseket talán a győrieké a legnehezebb sorsolás. Az NBI-es tartalékcsapatokon túl még mindkét rivális ellenfélell is meg kell küzdeniük. Ugyanakkor ezt tekinthetjük lehetőségnek is, a saját kezükben van a sorsuk, ha sikeresen vívják meg ezeket a bajnokikat, akkor a viszontagságos idény ellenére is teljesülhet a szezon eleji célkitűzésük.

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!