Nyolc játékos is távozott a kiesőtől! - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Nyolc játékos is távozott a kiesőtől!

Bíró Ádám - 2019. June 22. Saturday 13:29
NB I-es rutinnal rendelkező labdarúgót szerződtettek.
Cegléden a kiesés ellenére sem állt meg az élet. A Pest megyei klub nem tudta kiharcolni a bennmaradást az NB II-ben, így a következő szezonban a harmadosztályban indulhat a csapat. Az együttes a héten megkezdte a felkészülést a következő idényre. A keretben komoly változások lesznek, az már eldőlt, hogy Mursits Roland, Farkas András, Oldal Tibor, Varjas Zoltán (vissza Mezőkövesdre kölcsönből), Földi Botond (vissza Mezőkövesdre kölcsönből), Olasz Dénes, Rétyi Tamás és Csirmaz István (vissza Mezőkövesdre kölcsönből) biztosan távozik.
 
Ellenben Makrai László visszatért a csapathoz. A rutinos futballista NB I-es rutinnal is rendelkezik. Edzői karrierjét is tudatosan építgeti, nemrég megszerezte az A-licencet. A transzferről így számolt be a ceglédiek weboldala:
 
"Makrai Lászlót nem kell különösebben bemutatni szurkolóinknak, most két és fél év után visszatér Ceglédre.
 
Makrai 24 mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben a Vác színeiben, még a 2006/2007-es szezonban.  A pályafutása nagy részét azonban az NB II-ben töltötte. Megfordult Felcsúton, a BKV-nál, Gyirmóton és Veszprémben, majd onnan került 2013-ban Ceglédre. Nálunk 3 teljes és 2 fél szezont töltött, 2017-ben igazolt át Dabasra, ahol az első szezonban a Dabas FC-nél az NB III-ban kapott lehetőséget, de tavaly átkerült a Dabas-Gyón csapatához, ahol 14 mérkőzésen játszott a megye I. osztályt megnyerő csapatban.
 

null

null

Maki összesen 210 találkozón lépett pályára az NB II-ben, de van 82 NB III-as szereplése is. Csapatunknál tagja volt az NB II-ből kieső, majd az NB III-ban második helyezést elérő csapatnak is. A rutinos játékos korábban csapatkapitánya is volt az együttesnek.
 
A 34 éves középhátvéd nem rég Schőn Lászlóval sikeresen elvégezte az edzőképzés következő szintjét és A licence-es edző lett. Maki nem csak játékosként, hanem másodedzőként is fog dolgozni a csapatnál.
 
Mivel Makrai már 2013 óta Cegléden lakik és az elmúlt két és fél évben is városunkban élt, talán nyugodt szívvel mondhatjuk: Üdv újra itthon Maki!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!