nb1.hu

Nyilas Elek elárulta, hogy új vezetőedzőjük lesz

Minden más attól függ, melyik osztályban indulhatnak.

ÍME, A TISZAKÉCSKE BEJELENTÉSE
 
"Hétfőn délelőtt már újra együtt edzett a tiszakécskei labdarúgócsapat. A keret tagjai az augusztus 2-i bajnoki rajtra készülnek. Arról az MLSZ még nem adott tájékoztatást, hogy a klub az NB II-ben vagy az NB III-ban indulhat-e.
 
Elkezdődött a felkészülés a következő bajnoki szezonra. Az MLSZ tájékoztatása szerint az NB II-nek és az NB III-nak is a tervezett kezdete augusztus 2-ára esik. A keretünk végleges kialakítása függvénye annak, hogy melyik osztályban indulhatunk el. Vannak játékosaink, akiknek lejárt a szerződése, de közülük már többekkel megállapodtunk. Az edzőkérdés is folyamatban van, egy vezetőedzővel bővülni fog a stáb. Természetesen ezt is befolyásolja, hogy milyen osztályban fogunk elindulni. Egyelőre Virágh Ferenc és én vezetjük az edzéseket Nagy Zsolt és Vellai Áron segítségével- tájékoztatta klubunk honlapját Nyilas Elek, a Duna Aszfalt Tiszakécskei LC szakmai igazgatója."
 
HONLAPUNK MEGJEGYZÉSE:
 
A Tiszakécske a 18. helyen végzett a lezárt bajnokságban, azaz, elméletileg kiesett az NB III-ba. Ám már voltak azzal kapcsolatban hírek, hogy nem egycsoportos és 20 csapatos lesz a következő NB II-es bajnokság, hanem kétszer 12 csapatos csoportok lesznek.
 
Hivatalos bejelentés még nincs, így egyelőre, az NB III-as oldalunkon foglalkozunk a kécskeikkel, de nem azért, mert rosszat akarunk nekik, hanem azért, mert elméletileg kiestek.
 
A többi már az MLSZ-en múlik…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC