nb1.hu

Nincs újabb feljutó, hihetetlen 3-5 – eredmények, tabellák

Tisztul a kép - vagy mégsem...

 

Érdekes eredmények születtek az NB III 27. fordulójában, amely után kijelenthetjük: a hátralévő három fordulóban őrületes hajrá lesz a helyezésekért. A Közép csoportban főleg, hisz a Szentlőrinc és a Szeged-Grosics ikszelt egymással, míg a SZEOL ki tudta kihasználni az adódó esélyt – jelenleg öt pont a különbség az első három pozícióban. Kieső sincs még, a sereghajtó HFC nyert a Honvéd II. otthonában, így matematikai esélyük a hódmezővásárhelyieknek, a Makónak és a Pécsen ikszelő Paks II.-nek is van.

 

Keleten az ESMTK és a Szolnok sem bírt egymással, a Jászberény ellenben nyert, így a MÁV 59 pontja mögött holtversenyben áll 55 egységgel a pesterzsébeti és a berényi klub. Az alsóházban tovább sűrűsödött a mezőny, akár-akár a 10. Eger is kieshet még. 

 

Nyugaton a már feljutó Ajka mögött az Érd is győzedelmeskedett, a Puskás II. és a III. Kerület ellenben fut még legalább egy kört a bronzért. Itt sem esett még ki senki, a 9. BKV Előre és a sereghajtó Andráshida között mindössze nyolc pont a differencia.

 

 

Keleti-csoport tabella és eredmények a linkre kattintva érhetők el.

 

Közép-csoport tabella és eredmények a linkre kattintva érhetők el.

 

Nyugati-csoport tabella és eredmények a linkre kattintva érhetők el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC