Nem várt körülmények hátráltatták a Szentlőrincet - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Nem várt körülmények hátráltatták a Szentlőrincet - reakciók

Nagy Benjámin - 2020. March 09. Monday 17:44
Nem tudták kihasználni a Pécs botlását.
Kép forrása: Facebook/Szentlőrinc SE, Photo Robert Sports


NB III. Közép csoport 18. forduló:
Szentlőrinc SE – Dunaújváros 0-0 (0-0)

Szentlőrinc SE: Hajagos – Czuczi (Harsányi), Havas, Fekete, Popadic – Horváth F. (Aszalós) – Vajda, Juhász, Kondor, Németh (Gellén) – Tóth M.
Dunaújváros: Pokorni – Barta, Kis, Busa, Dorogi, Novák, Puskás, Hompót, Barna, Tapiska, Szepessy R. 

 

Mint arról beszámoltunk, a listavezető Pécset üldöző Szentlőrinc is döntetlent játszott az NB III Közép csoportjának tavaszi nyitómeccsén. Íme, a hazaik beszámolója a Dunaújváros elleni 0-0-ról:


"Hazai pályán kezdte NB III-as csapatunk a tavaszi szezont, s erős ellenféllel találkoztunk a nyitányon: az ötödik helyezett Dunaújvárost fogadtuk. Az előjelek nem voltak különösebben jók, ugyanis két meghatározó játékosunkra, Hlebára és Keresztesre nem számíthattunk sárga lapos eltiltás miatt, Aszalós megbetegedett, Czuczi és Harsányi pedig nemrég óta edz.

Bár nagyon szerettünk volna győzelemmel indítani, nem sikerült: a mély talaj mindkét csapat életét megkeserítette, akadozott a támadójáték, alig alakultak ki helyzetek. Az első félidőben szinte semmi izgalmas nem történt, a másodikban kicsit javult a játékunk a cseréknek köszönhetően, ám továbbra sem volt bennünk kellő átütőerő. Szerencsére ellenfelünk sem jelentett sok veszélyt, így a mi kapunk is érintetlen maradt – az első tavaszi fordulóban 0-0-s döntetlenre végeztünk."

 

Kiütéses diósgyőri diadal, pontokat hullajtott a Pécs - eredmények, tabella

 

 

Edzői reakciók:

Lóczi István (Szentlőrinc): "Nagyon mély volt a talaj, nem is tudtunk eddig rajta edzeni, ami rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Ráadásul Aszalós belázasodott, Czuczi és Harsányi most kezdett edzeni, Hleba és Keresztes pedig eltiltás miatt hiányzott, mindez borította a játékunkat. Az ellenfelünk egy masszív csapat volt, a látottak alapján a döntetlen reális eredmény. Szerettünk volna nyerni, de akadozott a támadójátékunk, alig volt helyzetünk. Kár érte, mert a PMFC is döntetlenezett, a mögöttünk lévők viszont győztek."

Lőrincz Emil (Dunaújváros): "Nem volt könnyű dolga a csapatoknak, mert nehéz körülmények között, egy nagyon mély talajú pályán játszottunk, így inkább a küzdelem dominált. Az első félidőben a hazaiak voltak kezdeményezőbbek, de a második felvonásban sokkal bátrabban játszottunk, átvettük az irányítást, s bár voltak lehetőségeink, elől hiányzott a minőségi befejezés. Védekezésben jól teljesítettünk, de támadásban kell még javulnunk, mert ez olyan meccs volt, amit egy gól eldönthetett volna."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!