nb1.hu

Nem tétlenkednek a kanizsai ultrák – videó

Lehet számítani rájuk.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben számos hírt olvashatnak oldalainkon arról, hogy a szurkolók milyen módon próbálnak segítséget nyújtani. A nagykanizsai szurkolók sem tétlenkednek, több akciót szerveztek már az utóbbi hetekben.
 
A Fenegyerekek nevet viselő szurkolói csoport vezetője, Varga Attila elmondta, szívesen fogadnak bárkit, aki csatlakozni szeretne hozzájuk. Varga elmondta, a több mint 20 éve alakult csoporttól eddig sem állt távol a jótékonykodás. Ennek köszönhetően egyértelmű volt, hogy csatlakoznak a Szurkolók Magyarország csoporthoz,  amelynek az a célja, hogy az egészségügyben dolgozókat és a rászorulókat segítse. 
 

Kanizsa TV Híradó – Szurkolók Magyarországért

 

A drukkerek a Kanizsai Dorottya Kórház dolgozóit pizzával és gyümölccsel lepték meg. Később a mentősöket lepték meg, és a családsegítő központba is vittek adományt.
 
A legutóbbi akcióról így számoltak be a Facebookon:
 
"Kedves szurkolók, kanizsaiak!
 
Újabb hét, újabb akció! Ezúttal olyan munkahelyre látogattunk, ahol az alkalmazottak nem maradhatnak otthon. Értünk dolgoznak, hogy tiszta legyen a város. Fertőtlenítik a közterületeket,a járdákat, a játszótereket és a buszmegállókat. Saját kérésükre egy kis innivalót és csokit vittünk a Netta-Pannónia Kft dolgozóinak, hogy a munka után kicsit felfrissüljenek! Köszönjük a munkátokat!!!
 
Az akcióinkat a jövőben is szeretnénk folytatni. Amennyiben valaki szeretné támogatni a munkánkat, akkor a tárgyi felajánlásokat privát üzenetben és a olajbanyaszse@gmail.com e-mail címen várjuk!
 
Előre is köszönjük!
 
Hajrá Magyarország!
 
Hajrá Kanizsa!"
 
 

Fenegyerekek Nagykanizsa

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC