Nem tétlenkednek a kanizsai ultrák - videó - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Nem tétlenkednek a kanizsai ultrák - videó

Bíró Ádám - 2020. April 18. Saturday 12:23
Lehet számítani rájuk.
Kép forrása: Fenegyerekek Nagykanizsa/Facebook
A koronavírus miatt kialakult helyzetben számos hírt olvashatnak oldalainkon arról, hogy a szurkolók milyen módon próbálnak segítséget nyújtani. A nagykanizsai szurkolók sem tétlenkednek, több akciót szerveztek már az utóbbi hetekben.
 
A Fenegyerekek nevet viselő szurkolói csoport vezetője, Varga Attila elmondta, szívesen fogadnak bárkit, aki csatlakozni szeretne hozzájuk. Varga elmondta, a több mint 20 éve alakult csoporttól eddig sem állt távol a jótékonykodás. Ennek köszönhetően egyértelmű volt, hogy csatlakoznak a Szurkolók Magyarország csoporthoz,  amelynek az a célja, hogy az egészségügyben dolgozókat és a rászorulókat segítse. 
 

Kanizsa TV Híradó - Szurkolók Magyarországért

 

A drukkerek a Kanizsai Dorottya Kórház dolgozóit pizzával és gyümölccsel lepték meg. Később a mentősöket lepték meg, és a családsegítő központba is vittek adományt.
 
A legutóbbi akcióról így számoltak be a Facebookon:
 
"Kedves szurkolók, kanizsaiak!
 
Újabb hét, újabb akció! Ezúttal olyan munkahelyre látogattunk, ahol az alkalmazottak nem maradhatnak otthon. Értünk dolgoznak, hogy tiszta legyen a város. Fertőtlenítik a közterületeket,a járdákat, a játszótereket és a buszmegállókat. Saját kérésükre egy kis innivalót és csokit vittünk a Netta-Pannónia Kft dolgozóinak, hogy a munka után kicsit felfrissüljenek! Köszönjük a munkátokat!!!
 
Az akcióinkat a jövőben is szeretnénk folytatni. Amennyiben valaki szeretné támogatni a munkánkat, akkor a tárgyi felajánlásokat privát üzenetben és a olajbanyaszse@gmail.com e-mail címen várjuk!
 
Előre is köszönjük!
 
Hajrá Magyarország!
 
Hajrá Kanizsa!"
 
 

Fenegyerekek Nagykanizsa

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!