nb1.hu

Nem mindennapi jelenetek az őszi bajnok meccsén – REAKCIÓK

Egy játékost külön kiemelt a vendégek trénere.

A hétvégén Putnokra látogatott a Tiszakécske, amely mérkőzés első félideje elég keményre sikeredett.
 
A 11. percben már meg is szerezte a vezetést a vendégcsapat, azonban 20 perc múlva nem mindennapi események történtek. Két perc alatt kétszer villant a piros lap, ráadásul mind a kettőt hazai játékosok kapták. Előbb Lakatos, majd Keményffy volt kénytelen idő előtt elhagyni a játékteret. A második játékrészben még két gólt rámolt be a Putnok kapujába a Kécske, ezzel bebiztosította az őszi bajnoki címét.
 
A vezetőedzők így értékeltek a mérkőzés után:
 
Fehér Balázs (Putnok): ,,Nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei és a két kiállítás nagyjából el is döntötte a találkozót, ennek ellenére az azért pozitív, hogy volt tartás a csapatban, nem szórtak meg minket csúnyán, sőt voltak periódusok, amikor a mezőnyben viszonylag jól tartottuk meg a labdát és még támadásokat is próbáltunk vezetni.
 
Az első gólnál még egyenlő létszámban voltunk, ott lemaradtunk a hosszún az emberről. Szomorú, mert 10 perc telt el, de a figyelem már kihagyott és valószínű nem segítettük egymást beszéddel sem. A másik két gólnál már a beadásokról lemaradtunk, de ez sajnos benne volt, azért két emberrel többen voltak, az nagy előny.
 
Kíváncsi lettem volna mire megyünk, biztos másképp alakul ha nincsenek a kiállítások. Nagyobb fölénytől tartottam ilyen körülmények közt, de dicséret illeti a fiúkat, mert igyekeztek helytállni, ebben a meccsben így nem volt több."
 
Nagy Sándor (Tiszakécske): ,,Tudtuk, hogy szervezett jó futballt játszó csapathoz érkezünk, s ezt be is bizonyították nekünk. Szerettünk volna a mérkőzés elején gólt szerezni, ami sikerült is, így nyugodtan játszhattuk a saját játékunkat. Jött is az újabb gól, amit a játékvezető les címén nem adott meg, majd kettős emberelőnybe kerültünk. A kiállítás inkább minket zavart meg, az első félidőben már nem találtuk a fogást az ellenfélen.
 
A szünetben rendeztük a sorokat, így a második játékrész elején sikerült újabb gólt szereznünk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de a Putnok az emberhátrányban is szervezetten játszott.
 
Külön gratulálok Káli Tibornak, aki a mérkőzés végén megszerezte csapatunk harmadik, önmaga első NB III-as gólját.
 
Szimpatikus ellenféllel játszottunk, összességében megérdemelten nyertünk."
 
Putnok FC – Tiszakécskei LC 0 – 3(0 – 1)
 
Putnok, Várady Béla Sportközpont, vezette: Sándor (Sztányi, Benkő)
 
Putnok FC: Pápai- Gubacsi, Horváth Cs., Magyar(Takács), Dr. Csirszki(Galambosi), Pataki(Sramkó), Mahalek, Lakatos, Keményffy, Budaházi, Ádám(Szilágyi)
 
Tiszakécskei LC: Molnár- Oláh, Horváth Ad., Zvara, István(Szabó)- Ternován, Horváth Att., Pongrácz(Pácsa), Pál(Káli)- Máté(Galacs), Simon
 
gólszerzők: Oláh a 11.-, Pál a 49.- és Káli a 88. percben
 
kiállítva: Lakatos a 31. és Keményffy a 32. percben

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC