Nem kell lemaradni a dabasi csúcsrangadóról - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Nem kell lemaradni a dabasi csúcsrangadóról

Simon Zoltán - 2020. December 04. Friday 11:49
Ennél pikánsabb párosítással nem lehetne zárni 2020-at.
Dabas város Pest megyében, a Dabasi járás székhelye. A budapesti agglomeráció második legnagyobb városa. Alsódabas és Felsődabas egyesítésével keletkezett 1950-ben, majd 1966-ban hozzá csatolták Gyónt és Sárit is, nagyjából 17 ezren lakják.
 
A fentiek mellett a település arról is ismert, hogy mindkét focicsapata az NB III Közép csoportjában szerepel. Az FC Dabas jelenleg a második, 20 meccsen 43 pontot szerezve, míg a Dabas-Gyón a kilencedik. helyen áll, 27 ponttal.
 
És a 2020-as év utolsó fordulójában a két dabasi egylet egymás ellen vív majd presztízsrangadót, utóbbi fogadja majd az előbbit.
 
A két csapat a 2. fordulóban találkozott egymással először ebben a bajnoki kiírásban, akkor Bíró Ákos és Sándli Márk találataival 2-0 -ra a pályaválasztó FC Dabas diadalmaskodott.
 
Sajnos ezen a pikánsnak tűnő meccsen sem lehetnek majd nézők a fránya vírushelyzet miatt, de a (dabasi) futballbarátoknak nem kell lemaradniuk a rangadóról, mert a Dabas TV a YoutTube csatornáján élőben közvetíti a meccset, ami ezen a linken érhető el.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!