Nem játszhat a DVSC legjobb góllövője - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Nem játszhat a DVSC legjobb góllövője

Simon Zoltán - 2022. May 20. Friday 17:12
Nem csak ő hiányzik majd egyedül.
Kép forrása: DVSC
A DVSC első csapata újoncként maradt bent az NB I-ben, a Loki második sorára viszont még vár két feladat az NB III Keleti-csoportjában. A kis Loki a 13. helyen áll jelenleg a tabellán, a hétvén a 15. helyezett Egert fogadja.
 
„A DVSC II. remek formában érkezett a Kisvárda otthonába legutóbb, ahol azonban nem tudta tovább folytatni az elmúlt hetek sikerszériáját. A hazaiak 4-1-es győzelmükkel tartották otthon a három pontot, bár a találkozó összképe alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között.
 
A két gárda novemberi mérkőzése öt gólt és debreceni sikert hozott. Gyönyörű Gergő korai találatára Szabó Sándor öngóljával válaszolt az Eger, majd az első félóra végén a házigazdák is lőttek egy öngólt, így 1-2-vel fordultunk. A második játékrészben Gyönyörű Gergő újabb gólt szerzett, a hazaiak pedig már csak szépíteni tudtak, így 3-2-re győztünk.
 
Szűcs János biztosan nem számíthat a hétvégi mérkőzésen a súlyos sérülést szenvedett Kovács Róbertre, valamint a házi gólkirályra, Sármány Kristófra, akit a Kisvárda II. ellen állított ki a játékvezető” emlékeztetett a DVSC honlapja.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!