nb1.hu

Nem érdemelt többet a Fradi a vezetőedző szerint – reakciók

Magyar válogatottakkal sem ment.

Meccset pótolt a Ferencváros második számú csapata a Körösladány ellen, amely gól nélküli döntetlennel végződött.
 
Két magyar válogatott focistával, Leandróval és Bogdán Ádámmal felálló Fradi irányította a mérkőzést, azonban találatig nem jutott el. A meccs legnagyobb ziccere mégis a vendégcsapat előtt adódott, a 70. percben Ilyés próbálkozását védte bravúrral Bogdán.
 
Így a Fradinak már hat pont a hátránya a listavezető Kecskeméthez képest, míg a Körösladány egyelőre maradt a 16. kieső helyen.
 
A vezetőedzők így nyilatkoztak a mérkőzés után:
 
Máté Csaba (FTC): ,,Csalódottak vagyunk az eredmény, de még inkább a mutatott játék miatt, el kell ismerni, hogy ezzel a teljesítménnyel nem érdemeltünk többet. Sok technikai hibával játszottunk, kevesebb mozgás, beindulás jellemezte a csapatot, mint a legutóbbi meccseken. Az egyetlen pozitívum, hogy hosszú idő után nem kaptunk gólt. Ennél több kell, hogy az őszi idény utolsó meccsen eredményesek legyünk."
 
Fodor Sándor (Körösladány): ,,Végig nagyon fegyelmezetten játszottunk, amiért az egész csapat dicséretet érdemel. A Fradi nem tudott helyzetet kialakítani, nekünk pedig a második félidőben négy százszázalékos ziccerünk volt, amelyek sajnos kimaradtak. A mutatott teljesítmény alapján közelebb álltunk a győzelemhez."
 
Ferencvárosi TC II. – Körösladányi MSK 0 – 0
zárt kapuk mögött
Ferencvárosi TC II.: Bogdán Á. – Iyinbor P., Arday D., Mazzonetto (Gera Z. a 46′), Ramadan (Jones a 46′), Szabó L. (Hajdú R. a 46′), Pócsik B. (Vogyicska B. a 46′), Katona B., Leandro, Könczey M., Csonka A.
Körösladányi MSK: Ivicevic M. – Krajcsó K., Ruzsa Z., Zelenyánszki L., Ilyés T., Prasler, Mácsai L., Szántó M., Vincze D., Burai D. (Kisari T. a 87′), Pusztai A

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC