nb1.hu

Négyen távoztak a fővárosi feljutótól

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A BVSC KÖZLEMÉNYE:
 
"Bár a Magyar Labdarúgó Szövetség nem hirdetett végeredményt a koronavírus-járvány miatt félbeszakított szezonban, de a BVSC-Zugló labdarúgói készülhetnek az NB III-ra. Szakosztályunk pedig érmekkel is kedveskedett a bajnokcsapatnak.
 
Ha rápillantunk a BLSZ I. osztály félbeszakításakor érvényes állásra a tabellán, akkor nem tudunk olyan adatot mondani, ami alapján ne a BVSC-Zugló érdemelte volna meg az NB III-ba való feljutást. Bár a hivatalos kupa- és éremátadás elmaradt, mivel végeredményt nem hirdetett az MLSZ, azért a játékosok és a szakmai stáb sem maradt aranyérem nélkül. Labdarúgóink évzáróján ugyanis a szakosztály vezetése saját készítésű medáliákkal lepte meg a csapatot.
 
Továbbá négy játékosunktól is elköszönt a szakvezetés. Bozsik Viktor, Lázár Zsolt, Sashegyi Krisztián és Szűcs László ugyanis távozik a BVSC-től. Mindannyiuknak egy plakettel köszönte meg a szakvezetés a munkát.
 
A klub vezetőségének képviseletében Tóth Sándor alelnök vett részt az évzárón.
 
„Köszönjük a klub vezetésének és minden tagjának, akik segítették a csapatot céljai elérésében” – mondta dr. Horváth Gábor szakosztályvezető az évzárón.
 
Sok sikert kívánunk a csapatnak jövőre az NB III-ban is! Hajrá BVSC-Zugló!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC