nb1.hu

Négyen is feljutottak, új játékos érkezett a Barcikához – esti híradó

Távozó edzőről számolt be a Füzesgyarmat.

OSZTÁLYOZÓK
 
Ma lejátszották az osztályozók visszavágóit. Az ETO Akadémia ismét simán nyert a Hidasnémeti ellen, ezzel az NB III-ban szerepelhet az új idényben. Szintén kettős győzelemmel jutott fel a Békéscsaba II. Rajtuk kívül a Jánoshalmi FC és a Gerjeni SK játékosai biztosították be a helyüket a harmadosztályban.
 
Eredmények:
 
GERJENI SK – LŐRINCI VSC 1-1 (az első mérkőzés: 1-0)
HIDASNÉMETI VSC – ETO AKADÉMIA 0-5 (az első mérkőzés: 0-5)
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE II. – TARPA SC 2-1 (az első mérkőzés: 3-0)
JÁNOSHALMI FC – BALATONLELLE SE 1-0 (az első mérkőzés: 1-0)
 
KBSC
 
A felkészülés kezdetét megelőzően újabb játékossal bővül a Kolorcity Kazincbarcika SC 2021/2022-es kerete. A Kaposvári Rákóczi FC csapatától Ur László igazolt klubunkhoz.
 
A harminchárom éves játékos a Nyíregyházán kezdte pályafutását , ahonnan a 2007/2008-as szezonban a Tuzsér SE-hez igazol, ezt követően pedig Bőcsön két éven keresztül volt a csapat meghatározó játékosa. Ur játszott a Mezőkövesd és a Nyíregyháza csapatainál is, majd a 2012/2013-as szezontól kezdődően három bajnoki éven keresztül a Cigándon futballozott. A rutinos labdarúgó a 2017/2018-as szezonban Cigándról igazolt Kaposvárra, itt tagja volt a harmadosztályt megnyerő, majd a másodosztályban is feljutó helyen végző együttesnek. Ur László az NB3-tól, az NB1-ig, majd ismét az NB2-ben is a Kaposvári Rákóczi FC játékosa volt. A labdarúgó a következő szezonra való felkészülést már Kazincbarcikán kezdi meg, ahol a védelem fontos tagjaként rutinja sokat fog jelenteni számunkra.
 
FÜZESGYARMAT
 
A Hajdúszoboszlóra távozó Csillag László vezetőedző után Sorin Cigan másodedző is elhagyta az NB III-as csapatunk szakmai stábját. Az 57 esztendős tréner a ligakonkurens Kazincbarcika ajánlatára bólintott rá, ahol a frissen kinevezett Varga Attila segédjeként számítanak rá.
 
Az egykori egyszeres román válogatott számára nem lesz ismeretlen a „főnök”, mivel éppen három évtizede, hogy Újpesten egy csapatban rúgták a bőrt. Az edzőpáros szép kihívás előtt áll, hiszen az NB II-es bajnokságnak búcsút intő borsodi gárda alapos „vérátömlesztésen” megy keresztül a nyári holtidőben. Nem kevesebb, mint tizennégy játékos távozott, akik helyére eddig nyolc új ember érkezését jelentették be, azaz teljesen új csapattal vágnak az új idénynek.
 
Nálunk idén biztosan nem lesz ilyen nagy átalakulás, a szakmai stáb sem gyarapszik, a frissen érkező Szabados Tamás munkáját Mazán Zoltán egyszemélyben segíti pályaedzőként.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC