nb1.hu

Négyből négy: megállíthatatlan a SZEOL!

Vecsés - Idegenben, emberhátrányban is begyűjtötték a három pontot.

Két veretlen csapat találkozott Vecsésen, ahol az újonc hazaiak az addigi mindhárom mérkőzésüket megnyerő SZEOL SC-t fogadták. A találkozóról a szegedma.hu weboldal tett közzé beszámolót.
 
A szegediek az elejétől fogva kontrollálták a mérkőzést, mezőnyfölényüket azonban nem tudták gólra váltani, miközben nagyon jól zártak hátul is. A meccs ebben a mederben folyt egészen a hetvenedik percig: ekkor Mihály Dávid egy szabadrúgást tekert el remek mozdulattal a rövid sarokba, ezzel megszerezte vezetést a csapatának. Csakhogy három perccel később Gajág Gergőt kiállította a játékvezető, így küzdelmes utolsó 15 perc várt a SZEOL-ra, a Vecsés pedig értelemszerűen változtatott addigi taktikáján. Mindezek mellett is egyszer, egy fejest követően kellett védenie Prokop Rostislavnak, ezen túl nem tudott élni az emberelőnnyel a Vecsés, így a SZEOL negyedjére is – ezúttal is egy góllal – nyert, így továbbra is a csoport egyetlen hiba nélkül álló együtteseként vezeti az NB III Közép csoportját.
 
Siha Zsolt, a SZEOL SC vezetőedzője: “Mezőnyfölényben játszottunk, de jól zárt az ellenfél védelme, hiányoztak az utolsó passzok, így nem jutottunk el helyzetig. Az utolsó húsz percet hősiesen kivédekeztük.”
 

Már egyedüliként vezeti a tabellát az MTK – NB2.hu

A Merkantil Bank Ligában a válogatott szünet alatt is rendeztek fordulót. Élre állt az MTK.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC