Négy távozó, négy érkező a kiesés elől menekülő csapatnál - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Négy távozó, négy érkező a kiesés elől menekülő csapatnál

Kvanduk Bence - 2019. February 17. Sunday 16:04
Hivatalos bejelentés.
A klub hivatalos közleménye:
 
"Lezárult a téli átigazolási szezon, és - ahogy azt olvasóink már megszokhatták - az átigazolási pletykákkal ezúttal sem foglalkoztunk. Jöjjenek a tények!
 
Elsőként a távozók: Ficzere Bence tavaly ilyenkor érkezett hozzánk. Tavasszal nagy szerepet játszott abban, hogy csapatunk a kiesés elől menekülve a 9. helyen fejezze be a bajnokságot. Az ózdi illetőségű fiatalember sajnos ősszel már nem állhatott a csapat rendelkezésére súlyos sérülése miatt. A műtétet követő lábadozáson túl van, és most visszatért nevelőegyesületéhez, a BAZ megyei I. osztály listavezetőjéhez, hogy ott építse fel magát újra. Jó egészséget és sok sikert kívánunk neki!
 
A kárpátaljai Dávid Róbert nyáron érkezett hozzánk Csank János hívásának eleget téve. 16 meccsen mindössze hétszer fért be a kezdőcsapatba, - nyolcszor csereként állt be - és ezalatt 3 gólt szerzett. Valószínűleg ő is másra számított, úgyhogy tavasszal már a szabolcs megyei első osztály ötödik helyén álló Mándok VSE csapatát fogja erősíteni. Sok sikert!
 
A másik Csank-szerzemény Lizák Bence is elköszönt tőlünk. Ő minden bajnoki meccsünkön pályára lépett - 13-szor kezdőként, 3-szor csereként - így meghatározó embere volt csapatunknak. A villámléptű játékos mindössze egy gólt szerzett, azonban veszélyes elfutásaival, gólpasszaival egyértelműen nagyon hasznos tagja volt a  GYAK-nak. Talán honvágya is közrejátszott abban, hogy tavasszal már a Sényő-Carnifex FC-ben fogja kivágni a sprinteket. Sok sikert hozzá! Reméljük, vetélytársainknak sok kellemetlen percet fog okozni!
 
Szintén nyáron érkezett hozzánk Zalaegerszegről Horváth Marcell. Az immár 20 éves belső védő nálunk játszotta le első felnőtt bajnoki mérkőzéseit, rögtön 12-t. Marci teljesítményével elégedett volt a vezetés, azonban tanulmányai miatt mindenképpen távozni szeretett volna, így Szegedre tette át nem csak tanulmányi-, de futball-székhelyét is. Neki is sok sikert kívánunk mindkét pályán!
 
És akkor nézzük az érkezőket!
 
Jó ideje megoldaltlan a jobb hátvéd posztja. Játszottak ott középpályások, - Molnár Erik, Tarnai Dániel - próbálkoztunk a ballábas Fekete Bencével. Majd Szabó Alextől vártuk a megoldást, de az akkor 16 éves játékos a Honvéd kötelékébe került. Most végre sikerült posztra igazolnunk! A pásztói származású Tóth Olivér a Vasas akadémiáján nevelkedett, majd legutóbb Salgótarjánban játszott. Reméljük, hogy a 21 éves játékos hosszútávú megoldást jelenthet ezen a poszton!
 
A többiek már régi jó ismerősként tértek vissza! Czéh Márton legutóbb Egerben játszott, most ismét zöld-fehérben "csellózhat". Tatár Roland féléves kitérő után ismét a GYAK ellenfeleinek középpályásai életét keserítheti. 
 
Ugyan csak egy évet töltött nálunk, de sokan a szívükbe zárták a baloldali "mindenes" játékát! Fél év után visszatért Petrezselyem Tamás, akivel szélső játékunk biztosan nem lassul majd...
 
Reméljük, hogy mind a négyen hasznára lesznek (régi)új csapatuknak, a GYAK-nak!
 
A négy igazolás mellett azonban meg kell említenünk még egy játékos nevét: hosszú sérülés után újra edzésbe állt, és hamarosan a csapat rendelkezésére állhat Rédei Milán. Belső védőnk 2017. november 11-én szenvedett súlyos sérülést, neki még szüksége van egy kis időre, hogy utolérje önmagát, de ha ez sikerül, nagyon jól fog jönni a rutinja!
 
Az érkezőkkel hamarosan interjúkat olvashatnak!
 
Sok sikert mindenkinek, hajrá GYAK!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!