nb1.hu

NB II-es csapattal játszott kiváló döntetlent a Kecskemét

Méltó ellenfelek voltak!

 

A kecskemetite.hu közleménye:

"Szabó Tibor csapata szerdán az NBII-es Tiszakécskét fogadta. A mérkőzésen gyorsan kialakult az 1-1-es végeredmény, de ami lényegesebb, játékban is felvettük a kesztyűt magasabb osztályú ellenfelünkkel.

 Az első tíz perc inkább tapogatózó játékot hozott, a csendet Gréczi lövése törte meg, aki éles szögből tekert a hosszú felső mellé. Bár a vendégek meddő fölényben adogattak, a vezetést mégis mi szereztük, miután Takács labdát szerzett az ellenfél tizenhatosánál, majd beadására Balog robbant be a röviden fejjel (1-0). A vezetésnek nem sokági örülhettünk, mert egy hosszan előre ívelt indítással Puskás lépett ki, aki Ladányi mellett is elhúzta a labdát, mielőtt az üres kapuba lőtt (1-1). Selyem azonnal válaszolhatott volna, de zicceréből nem született gól, míg a másik oldalon Ladányi is bemutatott egy fontos védést. A folytatásban néhány veszélytelen távoli próbálkozást jegyezhettünk fel, Markó lökete viszont centikre volt a góltól.

Szünetben szinte teljes sort cserélt Szabó Tibor, a Kécske nem változtatott. Az első percekben egy-egy veszélytelen átlövést láthattunk, de ezt követően Ladányi ismét megfogott egy ziccert, majd Vladul a kapussal szemben vétette el a hosszú alsót. Gyakorlatilag helyzetre helyzet volt a válasz ezt követően is, Tóth lövése mellé szállt, majd egy távoli bombát ismét Ladányi piszkált fölé. Bár lehetőségeket ezt követően is feljegyezhettünk, az utolsó passzok és megoldások egyik oldalon sem voltak tökéletesek, így az eredmény már nem változott, a játék képe alapján igazságos eredmény született.
 

Kecskeméti TE – Duna Aszfalt TVSE 1-1 (1-1)
Edzőmeccs, Széktói Stadion
 
KTE (1. félidő): Ladányi – Bagó, Urbán, Rozsi, Zámbori – Szabó D. – Selyem, Nádudvari, Markó, Takács – Balog.
KTE (2. félidő): Ladányi – Szabó G., Urbán (Hirman), Vágó, Farkas – Zámbó – Selyem (Nemesvári), Szabó D. (Maczelka), Kovács P. (Török), Tóth – Vladul.
 
TVSE: Helesfay (Belecan 60.) – Huszti, Kardos, Ludánszki, Polyák – Kocsis, Stoiacovici, Tölgyesi – Mihály, Puskás, Gréczi G.
 
Gól: Balog (16.) ill. Puskás (19.)
 
Szabó Tibor: Ez egy jó mérkőzés, jó teszt volt. Azt gondolom, hogy bizonyítottuk azt, hogy sokra lehetünk képesek. Ez persze csak egy edzőmeccs volt, sok mindent nem kell levonni ebből, de sokkal jobban néztünk ki, mint Füzesgyarmaton. Összeszedettek voltunk, csapatként és egyénenként is, erre lehet alapozni. Jön a többi edzőmeccs, vasárnap rögtön egy újabb NBII-es ellenféllel szemben, remélhetőleg ezek fel tudnak minket készíteni arra, hogy úgy össze tudjuk rakni a csapatot, hogy az eredményes legyen.
 
A KTE vasárnap az NBII-es Cegléd vendégeként játssza következő edzőmeccsét, kezdés 15:00-kor."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC