NB II-ből hívják a bajban lévő Nyírbátor támadóját - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

NB II-ből hívják a bajban lévő Nyírbátor támadóját

Kvanduk Bence - 2019. January 24. Thursday 14:02
Ha meg tud egyezni, nem gördítenek akadályt az útjába.
Korábban már írtunk róla, hogy a Nyírbátor feje fölül lassan kezdenek eltűnni a viharfelhők, aminek legegyértelműbb bizonyítéka, hogy Szilágyi Krisztián irányításával hétfőn megkezdték a felkészülést. Ezért a vezetőség a várossal karöltve nagy energiákat mozgósított.
 
– Az első edzés rendben volt – nyilatkozta Sziágyi Krisztián a boon.hu-nak. – A játékosok a szünetben sem álltak le, a legtöbben kispályáztak. Jó hangulatban, jó ritmusban telt a gyakorlás. A múlt héten tartott csapat-összejövetelen a polgármester biztatóan beszélt a pénzügyi helyzetről, ennek hatása érződött a fiúkon. Semmilyen nyoma nem látszott az elmúlt fél évnek.
 
Más kérdés, hogy a játékoskeretben támadtak lyukak… Mint korábban írtuk, Reznek Donát az NB III. Közép-csoportban érdekelt Taksonyban folytatja, míg Bernáth Martin a Sényő-Carnifexhez csatlakozott, viszont most úgy tűnik, a tíz találatával házi gólkirály Katona György sorsa is képlékenyé vált. A 31 éves csatár közel áll a megállapodáshoz az NB II.-es Kazincbarcikával. Enyedi Szabolcs, a nyírbátori együttes vezetőségi tagja a boonnak elmondta, Katona szeretne még magasabb szinten futballozni, amennyiben a játékos meg tud egyezni a Barcikával, úgy bármekkora érvágás is, de a klub nem gördít akadályt a távozása elé. Az eligazoló futballisták pótlásán dolgozik az egyesület.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!