NB I-es rutinnal rendelkező játékost igazolt a DEAC - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

NB I-es rutinnal rendelkező játékost igazolt a DEAC

Simon Zoltán - 2022. June 28. Tuesday 12:29
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: DEAC
ÍME, A DEAC BEJELENTÉSE:
 
"A Szolnokról érkező Kónya Márk nem ismeretlen közegbe csöppent, hiszen a Debreceni Egyetem alakulatának több tagját is ismeri.
 
A DEAC futballistái hétfőn megkezdték a felkészülést a következő idényre. Az NB III-ban szereplő együttesünk első edzésén feltűnt Kónya Márk is, akivel egyéves kontraktust kötöttünk. A 33 éves középpályás az előző két évben a szolnokiakat erősítette, a HLSZ adatbankja szerint 48 másodosztályú bajnokin jutott szóhoz. A tapasztalt futballista korábban a balmazújvárosi gárda tagjaként az élvonalban is bemutatkozhatott.
 
– Sajnos a Szolnok idén kiesett az NB II-ből, a vezetőség pedig mindenkivel szerződést bontott. Balmazújvárosban élek a családommal, így a környéken akartam folytatni a pályafutásomat. Pár hete keresett meg a DEAC, és egyből felkeltette az érdeklődésemet az ajánlat, először Pöszmet Tiborral (klubunk sportigazgatója – a szerk.), aztán Sándor Tamás vezetőedzővel egyeztettem. Tetszettek azok a tervek, amiket felvázoltak, és eddig pozitív impulzusok értek, első körben az infrastruktúrát emelném ki, sok gárda szeretne ilyen körülmények között dolgozni. A beilleszkedés nem hiszem, hogy gondot okozna, mivel sok csapattársamat ismerem már. Bényei Balázzsal négy évig osztálytársak voltunk, mellette többek között Lakatos Beninek, Papp Ferinek vagy Bereczki Daninak sem kellett bemutatkoznom, de a sort még folytathatnám. A csapat még körvonalazódik, így nehéz megmondani, mi lehet a célunk, de abban bízom, hogy az élmezőnyben fogunk zárni, a hétfői edzést követően abszolút optimista vagyok ezzel kapcsolatban. Szeretnék minél többet segíteni az együttesnek, a fiataloknak pedig igyekszem hasznos tanácsokat adni, amikből tanulhatnak – nyilatkozta új játékosunk.
 
Kónya Márk döntésében egyébként az is szerepet játszott, hogy a tervek szerint a Debreceni Egyetem hallgatója lesz."
 
A DEAC-nál tegnap is történtrk változások, részletek a linkre kattintva érhetőek el.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!