nb1.hu

Nagyon őszintén és korrektül tudósított a Honvéd a kupameccséről

Kecskeméten játszottak NB III-as ellenfél ellen.

A kispestiek tudósítását változtatás nélkül közöljük:
 
"Négy perc – mindössze ennyit kellett várni arra, hogy megszerezze a vezetést a Budapest Honvéd FC a Jászberényi FC elleni Magyar Kupa-mérkőzésen. A Kecskeméten játszott találkozó elején a szezonban a felnőttcsapatban először kezdő Kovács Nikolasz adta a gólpasszt, David N’Gog pedig megszerezte második honvédos gólját, s bízhattunk benne, hogy hasonló mederben folytatódik a mérkőzés.
 
S noha az első félidőben már nem született újabb vendéggól, többnyire a Honvéd uralta a mérkőzést, a mieink többet birtokolták a labdát, néhány veszélyes akciót is vezettek, míg a „házigazda” Jászberény egy-egy gyors ellentámadásból próbált helyzetet kialakítani. A legveszélyesebb hazai lehetőség a 28. percben adódott, Svedyuk távoli lövésénél Horváth András mutatott be hatalmas bravúrt.
 

A szünetben cserélt Supka Attila, Banó-Szabó Bence érkezett Gazdag Dániel helyett, az első helyzet pedig Holdampf Gergő nevéhez fűződött, távoli próbálkozását ütötte szögletre a jászberényiek kapusa. Tíz perccel később jött az újabb nagy helyzet, Kukoc szöglete után N’Gog fejelt, egy hazai védő azonban a gólvonal előtt tisztázott! A 62. percben Tischler  lövésénél mutatott be nagy bravúrt Miski kapus, érett tehát a második Honvéd-gól – de sajnos csak érett.
 
Az utolsó huszonöt percre érkezett Májer Milán, aki pár perccel később gyanús körülmények között esett el a tizenhatoson belül, a játékvezető azonban neki adott sárga lapot műesésért. Hiába vártuk tehát a második Honvéd-gólt, az csak nem akart megszületni, ami viszont azt jelentette, hogy egészen a lefújás pillanatáig izgulnunk kellett, sőt a hajrában még Horváth András bravúrjaira is szükség volt az előny megtartásához.
 
Végül maradt az 1–0, a lényeg, hogy továbbment a csapat. És ennyi."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC