Nagykanizsa: várat magára az új igazolás bemutatkozása - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Nagykanizsa: várat magára az új igazolás bemutatkozása

Vállaji Márk - 2020. February 18. Tuesday 17:47
Horvát ellenfelek a felkészülési programban.
Kép forrása: fcnagykanizsa.hu
 
Január elejétől Koller Zoltán vette át a szakmai munkát a Nagykanizsa csapatánál.
 
Akkori székfoglalójában azt hangsúlyozta a kanizsai klubban korábban játékosként is megfordult szakember, hogy minél előbb szeretné megismerni együttese futballistáit, emiatt rengeteg felkészülési meccset terveznek az NB III Nyugati-csoportjában szereplő együttesnél.
 
A földrajzi adottságokat kihasználva, sok horvát csapattal mérkőzik meg a Nagykanizsa, de legutóbbi edzőpartnerüknek a szintén NB III-as Kozármislenyt választották.
 
Jó iramú mérkőzés kerekedett a két harmadik ligás egyesület találkozójából, a vezetést az első félidő derekán tizenegyesből a baranyaiak szerezték meg Turi révén (0-1), de nem sokkal később a hazai Lőrincz Bence helyezett szépen a balösszekötő helyéről a Kozármisleny hálójába (1-1).
 
A második játékrészben a mislenyiek valamivel aktívabbak voltak, és az MTK-tól kölcsönvett Babinszky Bence találatával (1-2), újra Pókos Csaba tanítványai vezettek.
 
A találkozó hátralévő része csak helyzeteket, de gólt már nem hozott, így 2-1-es győzelmet a kék-fehér mislenyi alakulat érte el.
 
Az NB III Nyugati-csoportjának 5. helyezett kanizsaiaknál még nem mutatkozott be az új szerzemény, Baráth Martin, akit a piros-kékek a Hévíztől igazoltak. A 25 esztendős labdarúgónak korábbról volt egy kézsérülése, és a műtéti beavatkozás miatt, még nem léphetett pályára a tesztmeccsen.
 
Az FCN következő felkészülési meccsére szerdán kerül, Koller legénysége 11 órától a horvát Slaven Belupo B gárdáját fogadja az Olajbányász- sporttelepen, szombaton szintén horvát ellenféllel folytatja a felkészülést a Nagykanizsa, akkor a NK Mladost Komet csapata érkezik a kanizsai műfüves pályára.
 
FC Nagykanizsa-HR-Rent Kozármisleny FC 1-2 (1-1)
Nagykanizsa, 70 néző. Játékvezető.: Kubicsek.
 
Nagykanizsa: Borsi (Horváth M.) – Bagó B., Simonfalvi, Major, Horváth B. – Béli M., Kovács
Gy., Szegleti – Ekker, Vittman, Lőrincz. Pályára léptek még: Gerencsér, Hampuk, Herzsenyák.
 
Gólszerzők: Lőrincz, illetve Turi (11-esből), Babinszky.

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!