Nagy visszatérőt jelentett be a Kecskemét! - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Nagy visszatérőt jelentett be a Kecskemét!

Bíró Ádám - 2019. July 08. Monday 14:53
Komoly eredményeket ért már el.
Erdei Sándor visszatérésével teljessé vált a Kecskemét szakmai stábja. A kapusedző dolgozott már a klubnál, így nem ismeretlen közegbe csöppen. Íme a kecskemétiek bejelentése Erdei megszerzéséről:
 
"A felkészülés második hetében véglegessé vált a KTE szakmai stábja, hiszen a kapusedző személyéről a hét második felében született megegyezés. Egy rutinos, évtizedek óta a kecskeméti labdarúgás sikereiért dolgozó szakemberrel bővült a stáb, aki a legmagasabb kapusedzői képesítéssel rendelkezik ráadásul.
 
A KTE kapusedzője ismét Erdei Sándor lett, aki nem először tölti be ezt a pozíciót. Az NBII-es bajnokcsapat kapusait is trenírozta, nem mellesleg az NBI-ben olyan játékosokkal dolgozhatott együtt, mint Németh Gábor, vagy Antal Botond, utóbbi éppen az ő iránymutatásai mellett jutott el az élvonalig. Sanyi bácsi igazi legenda, hiszen játékosként is megszámlálhatatlan sikernek volt részese, edzői karrierje során az utánpótlásban is rengeteg kapust épített fel, évtizedek óta a város labdarúgó sikereiért dolgozik. Legutóbb a 2016/2017-es szezonban volt a felnőtt csapat mellett, akkor Mészáros Dávid mutatkozhatott be, aki azóta is a keret tagja.
 

null

null

Ezzel véglegessé vált a Kecskeméti TE szakmai stábja, mely így fog kinézni a 2019/2020-as szezonban a kispadon: Kovács Sándor (szertáros), Erdei Sándor (kapusedző), Zoran Kuntics (vezetőedző), Farkas István (pályaedző), Huber Bálint (masszőr), Filus Andor (technikai vezető).
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!