nb1.hu

Nagy Újpestet vert a Honvéd – REAKCIÓ

2004-es születésű játékost is kiemelt az edző.

Szombaton a Budapest Honvéd második csapata az Újpesttel játszott edzőmeccset. A kispesti fiatalok nem szeppentek meg a lila-fehérektől, amit bizonyít, hogy Simon Miklós alakulata 2-0-s győzelmet aratott. A Honvéd góljait Tóth-Gábor és Thierry szerezte. A képet azért árnyalja, hogy az Újpestben is több ifjú futballista kapott lehetőséget a bizonyításra.
 
Simon Miklós elégedetten nyilatkozhatott a győzelem után. A tréner úgy véli, sok tehetséges játékos bontogatja a szárnyait a kispestieknél. Kiemelte a 2004-es születésű Keresztes Noelt, aki hozzá tudott adni a Honvéd játékához.
 
"Amit szerettünk volna, az többé-kevésbé megvalósult, jó mentalitással, néha kifejezetten jól focizva megérdemelten győztünk. Kézben tartottuk a mérkőzést és sikerült gólokat is szerezni, abszolút elégedett vagyok. Nagyon sok tehetséges játékos van nálunk, akiknek csak lehetőséget kell adni, és remélem, hogy érzik, olyan lehetőség előtt állnak, amit kevés fiatal labdarúgó mondhat el magáról. Örülök, hogy kortól függetlenül mindenki beleillett a játékba, az akadémia munkáját dicséri, hogy akár a 2004-es születésű Keresztes Noelt is nyugodtan betehettem a csapatba egy felnőttmérkőzésen, és nemcsak megállta a helyét, hanem pluszt tudott hozzátenni a játékhoz. Sokan állnak szép jövő előtt, rajtuk múlik, hogy mennyire akarják ezt, mindenesetre a lehetőségük megvan rá" – idézi a honvedfc.hu Simon Miklóst.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC