Nagy Újpestet vert a Honvéd - REAKCIÓ - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Nagy Újpestet vert a Honvéd - REAKCIÓ

Bíró Ádám - 2020. July 19. Sunday 18:11
2004-es születésű játékost is kiemelt az edző.
Kép forrása: honvedfc.hu
Szombaton a Budapest Honvéd második csapata az Újpesttel játszott edzőmeccset. A kispesti fiatalok nem szeppentek meg a lila-fehérektől, amit bizonyít, hogy Simon Miklós alakulata 2-0-s győzelmet aratott. A Honvéd góljait Tóth-Gábor és Thierry szerezte. A képet azért árnyalja, hogy az Újpestben is több ifjú futballista kapott lehetőséget a bizonyításra.
 
Simon Miklós elégedetten nyilatkozhatott a győzelem után. A tréner úgy véli, sok tehetséges játékos bontogatja a szárnyait a kispestieknél. Kiemelte a 2004-es születésű Keresztes Noelt, aki hozzá tudott adni a Honvéd játékához.
 
"Amit szerettünk volna, az többé-kevésbé megvalósult, jó mentalitással, néha kifejezetten jól focizva megérdemelten győztünk. Kézben tartottuk a mérkőzést és sikerült gólokat is szerezni, abszolút elégedett vagyok. Nagyon sok tehetséges játékos van nálunk, akiknek csak lehetőséget kell adni, és remélem, hogy érzik, olyan lehetőség előtt állnak, amit kevés fiatal labdarúgó mondhat el magáról. Örülök, hogy kortól függetlenül mindenki beleillett a játékba, az akadémia munkáját dicséri, hogy akár a 2004-es születésű Keresztes Noelt is nyugodtan betehettem a csapatba egy felnőttmérkőzésen, és nemcsak megállta a helyét, hanem pluszt tudott hozzátenni a játékhoz. Sokan állnak szép jövő előtt, rajtuk múlik, hogy mennyire akarják ezt, mindenesetre a lehetőségük megvan rá" - idézi a honvedfc.hu Simon Miklóst.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!