nb1.hu

Nagy lesz a harc a feljutásért Nyugaton

Magyarország - Több csapat is a feljutást tűzte ki céljául a rajt előtt.

Az előttünk álló szezon (augusztus 6-án startol a mezőny) egyik legnagyobb kérdése, hogy sikerül-e kiharcolnia a feljutást az alaposan megerősített Győri ETO-nak? Netalántán két év alatt visszakapaszkodhat-e vagy sem a másodosztályba a Kaposvár? Vagy valamelyik másik csapat "váratlanul" megelőzi mindkét nagy esélyest?

 

 

Az előző bajnokságban csak a negyedik helyen végzett a Győr, amely így értelemszerűen lecsúszott a feljutásról. Idén nyáron jelentősen átalakult a zöld-fehérek játékoskerete, és gyakorlatilag kötelező célként jelölték meg a feljutást. A csoportbeosztást figyelembe véve egyik legnagyobb riválisuk a Kaposvári Rákóczi lesz, mely utcahosszal nyerte a Somogy megyei bajnokságot, majd osztályozón harcolta ki a feljutást a harmadik vonalba. A kaposváriak nagyon szeretnének két év alatt visszakapaszkodni a másodosztályba, ahonnan tavaly ilyenkor estek ki.

 

 

Idén is több élvonalbeli tartalékcsapat emeli a bajnokság szintvonalát. Ugyan a bajnok Ferencvárost átsorolták a Közép-csoportba, de a Videoton, a Gyirmót, a Honvéd és a Puskás tartalékai a Nyugati-csoportot fogják erősíteni…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC