MTK: megvan, hogy kik segítik a vezetőedző Kanta József munkáját - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

MTK: megvan, hogy kik segítik a vezetőedző Kanta József munkáját

Simon Zoltán - 2021. May 18. Tuesday 14:51
Hivatalos bejelentés.
ÍME, AZ MTK BEJELENTÉSE:
 
"Jelentős MTK-kötődéssel bíró szakemberek dolgoznak majd az NB III-as csapatunk lehető legsikeresebb szerepléséért: a stáb tagjai összesen több mint 800 bajnoki mérkőzésen viselték klubunk mezét a felnőtt csapatban.
 
Mint arról beszámoltunk, az MTK Budapest továbbra is kiemelten számít Kanta Józsefre: a napokban visszavonult labdarúgó irányítja majd vezetőedzőként a következő szezonban az újraformálódó NB III-as együttesünket, amelynek létrehozása remekül szolgálja a sportszakmai céljainkat, az akadémiáról kikerülő játékosok fejlődését és integrálását a felnőtt futballba. Mint ismert, Kanta edzői stábjához már csatlakozott Balogh Béla, klubunk neveltje, akivel játékosként közösen mutatkoztak be a felnőtt csapatban 2004-ben.
 
Mostanra az is eldőlt, hogy további volt MTK-játékosokkal erősödik a stáb: a magyar gólkirály, Kenesei Krisztián pályaedzőként dolgozik majd, aki a támadók egyéni képzésekért is felel. A korábbi remek támadó hét éven át erősítette felnőtt csapatunkat, kétszer volt bajnok és háromszor MK-győztes kék-fehér mezben. 
 
 

Edzőváltás az MTK-nál - NB1.hu

 

 
Szintén csatlakozik a stábhoz Federico Groppioni, aki hét éven át volt kapusként az MTK tagja, új szerepkörében kapusedzőként dolgozik majd Kanta József mellett, akinek stábja Farkas Viktorral is kiegészül erőnléti edzőként.
 
NB III-as csapatunk minél sikeresebb működéséért dolgozik majd Pölöskei Gábor is szakmai vezetőként, aki játékosként, vezetőedzőként, pályaedzőként és UP-edzőként is segítette már klubunkat. A stáb összetétele még nem végleges, de az is eldőlt, hogy az NB III-as együttes technikai vezetője Zoufal Nándor lesz. 
 
Szembetűnő, hogy az érintetteknek jelentős kötődésük van klubunk felé - egy sokatmondó adat: a stáb tagjai összesen több mint 800 bajnoki mérkőzésen viselték az MTK mezét a felnőtt csapatban."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!