MTK-Kispest: ranghoz méltóan - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

MTK-Kispest: ranghoz méltóan

Simon Zoltán - 2021. December 07. Tuesday 17:50
Nehéz volt az élesben tartás.
Kép forrása: Honvéd
Vasárnap a havazás eléggé megtépázta a BVSC stadionjának a gyepét, így elmaradt az MTK és a Kispest második csapatának a bajnokija. Szerdán 13 órától viszont már sok kerül a találkozóra.
 
Az MTK a 12., a Honvéd a 6. helyről várja a mérkőzést, Simon Miklós, a vendégek mestere pedig az alábbiakat mondta a klubhonlapnak az összecsapásról:
 
„Nagyon furcsa szituációba kerültünk, ami nyilván minden játékosnak, minden szakembernek nehéz. Felkészülsz egy mérkőzésre, ami végül elmarad. Szívesen játszottunk volna, de elfogadtam az MTK indokait arra, hogy miért ne az eredeti időpontban lépjünk pályára. Remélem, hogy szerdán megfelelő körülmények között, a két csapat rangjához méltó meccset tudunk majd vívni. Érdekes volt, mert még hétfőn sem tudtuk, hogy mikor rendezik meg a találkozót. Nem volt könnyű erre úgy felkészülni és élesen tartani a csapatot, mint hogyha tudtuk volna, de úgy érzem, megoldottuk, a srácok már nagyon várják az összecsapást és bízom benne, hogy megfelelőképpen zárjuk le ezt a számomra sikeresnek tekinthető félszezont.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!