Mosonmagyaróvár: érzékeny veszteség - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Mosonmagyaróvár: érzékeny veszteség

Bíró Ádám - 2021. January 10. Sunday 11:50
Két távozóról is beszámolt az edző.
Kép forrása: mte1904.hu
A Mosonmagyaróvár a második helyről várhatja a folytatást az NB III Nyugati csoportjában. Varga László együttese az előkelő helyezést annak is köszönheti, hogy őszi idény során tizenkét meccsből álló veretlenségi sorozatot produkált.
 
A tréner gépezetéből egy fontos láncszem biztosan kiesik, hiszen Laki Balázs befejezi ezen a szinten a játékot. A rutinos Laki tizenhárom gólt szerzett az elmúlt hetek során. Laki mellett Kozma Richárd is máshol folytatja a pályafutását.
 
"Bevallom, kicsit minket is meglepett ez a jó szereplés. Nem gondoltuk, hogy ennyire gyorsan összeáll az együttes. A siker kulcsa a jó igazolásokban, s az itt maradó játékosok szemléletében rejlik. Erős kohézió és mag alakult ki, amely aztán az eredményességben is meglátszott. Abból a szempontból, hogy a szezon végére ért el minket a koronavírus-járvány, valószínű jól jött a téli szünet. Hogy aztán ez a jó sorozat tartható-e a folytatásban, nem tudom megmondani, majd tavasszal kiderül. Mindenesetre bízom benne, hogy továbbra is hasonló eredményekre leszünk képesek. Lesznek változások, Laki Balázs például befejezi ezen a szinten a játékot, s távozik Kozma Richárd. Néhány posztra természetesen tervezünk erősítést. Mi és a klubvezetés is tisztában vagyunk vele, hogy honnan indultunk, folytatnunk kell a csapatépítést, így nincsenek irreális céljaink. Persze ha már így alakult, jó lenne tartani a jó formát és megismételni az őszi teljesítményt" - nyilatkozta Varga a kisalfold.hu-nak.
 
A Mosonmagyaróvár a BKV Előre elleni mérkőzéssel nyitja a 2021-es esztendőt a bajnokságban. 
 
FRISSÍTÉS:
 
JANUÁR 13., 17.23:
 

Mosonmagyaróvár: befejezi a profi focit a gólvágó

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!