nb1.hu

Monor: egyre mélyül a gödör – reakció

Nem jönnek a gólok és a pontok.

ÍME, A MONOR HÍRE:
 
“Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Közép csoport 12. fordulójában az Újpest FC II. csapatát látta vendégül. A találkozó első félidejének közepén az újpesti csapat büntetőhöz jutott melyet a vendégek játékosa értékesített. Az első félidőben nem született több találat, Kurucsai Milán a szünetben 3 cserét is végrehajtott. A mérkőzés második felében sem jutott a labda a gólvonalon túlra, sem hazai, sem vendég oldalon. Így a mérkőzés végeredménye: Monor SE – Újpest FC II. 0-1(0-1)
 
Kurucsai Milán értékelése: “Jól kezdtük a mérkőzést, a jó teljesítmény azonban nagyon rövid ideig tartott. Az első félidőben többször veszítettünk nagyon veszélyes szituációban labdát, illetve rengeteg hiba volt a labda nélküli játékunkban, ez úgy érzem elbizonytalanította a csapatot. Az ellenfél frissebben, gyorsabban játszott, belőlünk hiányzott a szükséges agresszivitás. Ami probléma, hogy eltelt öt bajnoki mérkőzés és nem látom a fejlődést vagy az ahhoz szükséges szándékot. Hiszem, hogy egy fiatal és tapasztalatlan kerettel is lehet jó dolgokat létrehozni a harmadosztályban, de ahhoz szerintem merőben más morálra van szükség.”
 
Következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával a Ceglédi VSE csapata látja vendégül kék-fehér együttesünk 10.16 Vasárnap 13:00-kor.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC