MOL Fehérvár-Puskás Akadémia: jön a Fejér megyei presztízscsata - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

MOL Fehérvár-Puskás Akadémia: jön a Fejér megyei presztízscsata

Bíró Ádám - 2020. August 07. Friday 20:43
Az örökmérleg a felcsútiaknak kedvez.
Kép forrása: molfehervarfc.hu
Az NB III második fordulóját rendezik meg a hétvégén. A Nyugati csoportban a vasárnapi játéknap Fejér megyei rangadóval kezdődik: a MOL Fehérvár második csapata a Puskás Akadémia II-t látja vendégül. 
 
Egyik csapat sem tudta győzelemmel kezdeni a bajnokságot: a felcsútiak a Mosonmagyaróvár ellen döntetlent játszottak, míg a fehérváriak a Veszprémtől szenvedtek 2-1-es vereséget. 
 
A Puskás Akadémia beharangozójában a két gárda örökmérlege is szóba kerül:
 
"A két gárda egymás elleni mérlege felénk billen. Kilenc találkozón hat Puskás-siker született, illetve háromszor a „piros-kék huszárok” örülhettek, gólarány 15–9 a javunkra. Az utolsó ütközet alkalmával Székesfehérváron 2019 októberében 2–1-re nyertünk" - írják a felcsútiak.
 
"Pozitív, hogy az első meccset kapott gól nélkül zártuk. A góllövésen kell még kicsit dolgoznunk, sajnos nem tudtunk annyi helyzetet kidolgozni, amennyit szerettünk volna. A Mosonmagyaróvár jó csapat, így pozitívan értékelem az egy pontot. Az augusztus elég sűrű lesz, de ennek örülök, hiszen minden meccs egy bizonyítási lehetőség. A Fehérvár ellen presztízscsata lesz, bennük is nagy lesz a vágy. Kemény, egyben lendületes és fiatalos meccset várok" - nyilatkozta Ominger Gergő a Fejér megyei rangadóról.
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!