nb1.hu

MOL Fehérvár-Puskás Akadémia: jön a Fejér megyei presztízscsata

Az örökmérleg a felcsútiaknak kedvez.

Az NB III második fordulóját rendezik meg a hétvégén. A Nyugati csoportban a vasárnapi játéknap Fejér megyei rangadóval kezdődik: a MOL Fehérvár második csapata a Puskás Akadémia II-t látja vendégül. 
 
Egyik csapat sem tudta győzelemmel kezdeni a bajnokságot: a felcsútiak a Mosonmagyaróvár ellen döntetlent játszottak, míg a fehérváriak a Veszprémtől szenvedtek 2-1-es vereséget. 
 
A Puskás Akadémia beharangozójában a két gárda örökmérlege is szóba kerül:
 
"A két gárda egymás elleni mérlege felénk billen. Kilenc találkozón hat Puskás-siker született, illetve háromszor a „piros-kék huszárok” örülhettek, gólarány 15–9 a javunkra. Az utolsó ütközet alkalmával Székesfehérváron 2019 októberében 2–1-re nyertünk" – írják a felcsútiak.
 
"Pozitív, hogy az első meccset kapott gól nélkül zártuk. A góllövésen kell még kicsit dolgoznunk, sajnos nem tudtunk annyi helyzetet kidolgozni, amennyit szerettünk volna. A Mosonmagyaróvár jó csapat, így pozitívan értékelem az egy pontot. Az augusztus elég sűrű lesz, de ennek örülök, hiszen minden meccs egy bizonyítási lehetőség. A Fehérvár ellen presztízscsata lesz, bennük is nagy lesz a vágy. Kemény, egyben lendületes és fiatalos meccset várok" – nyilatkozta Ominger Gergő a Fejér megyei rangadóról.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC