MOL Fehérvár: bekerül a válogatottba a 16 éves tehetség? - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

MOL Fehérvár: bekerül a válogatottba a 16 éves tehetség?

Bíró Ádám - 2021. March 18. Thursday 12:38
Rengeteg potenciál van a kapusban.
Kép forrása: molfehervarfc.hu
Az NB III Nyugati csoportjában a MOL Fehérvár második csapata jelenleg a 10. helyen áll. A Vidi kapuját ebben az idényben már 11 meccsen őrizte a szemtelenül fiatal, mindössze 16 esztendős Dala Martin.
 
"Tavaly májusban kerültem fel az NB III-as csapathoz. Minden bajnoki egy fejlődési állomás. Kiváló koncepció, hogy a fiatalok az NB III-ban szerepelhetnek. Minél több meccsen akarok játszani ebben a szezonban. A jövőben lépésről lépésre szeretnék haladni" - nyilatkozta az ifjú kapus, aki azt is elmondta, hogy a felnőtt csapat kapuvédői nagyon segítőkészek. 
 
Hegedüs Ferenc már régóta foglalkozik Dalával. A kapusedző úgy véli, remek úton jár az ifjú tehetség. 
 
"Fiatal kora ellenére megállja a helyét a mezőnyben. Rengeteg potenciált látok benne. Nagyon jó úton jár, mindent megtesz azért, hogy NB I-es és válogatott kapus legyen belőle. Rengeteg erőssége van, korához képest nagyon érett. Nyugalmat áraszt a védelem felé. Mindenben kell fejlődnie, de ezért mindent meg is tesz. Nem számoltunk azzal, hogy ennyit fog védeni, de élt ezzel a lehetőséggel. Nagyon jó vele dolgozni, hiszen figyel és tanul" - fogalmazott Hegedüs. 
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!