MLSZ-döntés a balhéról: nem hagyta szó nélkül a Tatabánya - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

MLSZ-döntés a balhéról: nem hagyta szó nélkül a Tatabánya

Nagy Benjámin - 2022. April 22. Friday 13:49
Közleményt adtak ki.
Kép forrása: Facebook/Tatabányai SC

 

Mint arról korábban beszámoltunk, balhésra sikeredett a Veszprém-Tatabánya (3-1) meccs:
 


 

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága csütörtökön döntést hozott a mérkőzés ügyében:


 

A Tatabánya erre a Facebook-oldalán reagált:

 

"MEGSZÜLETETT A DÖNTÉS AZ MLSZ-BEN

ÖSSZESEN NYOLC MECCS: NEM FAIR, DE ELFOGADJUK


Összesen nyolc mérkőzésbeli eltiltással sújtották vezetőedzőnket, illetve két játékosunkat a húsvéti, Veszprémben lezajlott mérkőzésen történtek miatt. Bekő Balázs vezetőedző három mérkőzésen nem ülhet a kispadon, míg Gyürki Gergő ugyanennyi találkozót kénytelen kihagyni a pályán. Módi Viktor két meccset kapott. Ez összesen nyolc.
 

Az ítéletet, döntést, nevezzük bárminek, elfogadjuk, el kell fogadni. Nem óvunk és nem fellebbezünk. Ugyanakkor továbbra is fenntartjuk álláspontunkat: amennyiben nem történik meg ez a játékvezetői tévedés, ez a helyzet nem alakult volna ki. Sajnos azonban ezt nem helyezi el senki a mérleg serpenyőiben. Nem hivatkoznánk a felsőbb osztályban remekül működő “videobíró”-ra, de ezen a mérkőzésen egyik játékvezetőnek sem ötlött fel, hogy esetleg kételkedjen az ítéletben, pedig a szeme egészen mást láthatott.
 

A gól az gól.


Ezért továbbra is szeretnénk, hogy a Csapatok, Játékosok, Edzők, Technikai Vezetők, sőt a Labdaszedők mellett a Játékvezetők is megfelelő tudással és felelősséggel álljanak készen egy-egy mérkőzésre, mert az ilyen és hasonló tévedések rossz mederbe terelik a Játékot, amit Mindenki szívesen űz.


A héten Csapatunk és Klubunk már a következő mérkőzésünkkel kívánt foglalkozni, hiszen vasárnap 17 órától nem akármilyen meccset játszunk a Grosics Gyula stadionban! Vendégünk a szomszédos Bicske együttese lesz, és emellett ünnepre is készülünk!


A mérkőzés napján, április 24-én ünnepli nyolcvanadik születésnapját Legendás Labdarúgónk, Szabó György, és a találkozó előtt köszöntjük a februárban hetvenkedő Legendánkat, Csapó Károlyt is! Ketten több, mint 800 NB I-es meccset játszottak a Bányász színeiben. Csakis a Bányászban!


Gyertek minél többen a Stadionba, mert az Ünnepeltek mellett a Csapatunknak is szüksége van a buzdításra.


Ezek a Fiúk megérdemlik!


Hajrá, Bányász!"

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!