Mit történik Szűcs Lajossal? - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Mit történik Szűcs Lajossal?

Simon Zoltán - 2016. April 25. Monday 20:35
Budapest – Szakmai igazgató, kapusedző, kapus már volt, most megbízott edző.

Az egykori kiváló futballkapus ebben a szezonban több fronton is segíti az NB III Keleti csoportjában szereplő Rákosmente KSK-t. Szakmai igazgatóként és kapusedzőként érkezett a klubhoz, de azóta már a kapuban is állt, ráadásul a hét végén, az Újpest II otthonában megbízott edzőként debütált – 2-1-es győzelemmel. A Blikk interjúja.

 

- Álláshalmozónak állt?

– Tavaly megkeresett az RKSK, s örömmel jöttem a klubhoz szakmai igazgatónak, valamint általános kapusedzőnek, aki minden korosztály hálóőreivel foglalkozik. Ősszel végül a kapuban is játszottam néhány meccset. Most pedig azért kellett átvennem ideiglenesen a csapatot, mert Véber Györgytől elköszönt a klub, mivel nem tudta elérni a csapattal a kitűzött célt, vagyis a csoportban a harmadik helyet, amely a szezon végén akár feljutást is érhetett volna.

 

- Milyen érzés volt edzőként meccselni?

– Nyertünk, elégedett voltam a csapattal. Az elmúlt időszak eseményei után ez egy nagyon fontos siker volt, tavasszal először győztünk idegenben, ráadásul egy jó formában lévő Újpest otthonában. Azért a pályán könnyebb feladatom volt...

 

- Marad a csapat élén tavasszal?

– Elkezdtük tervezni a következő szezon keretét, trénert keresünk, volt már ez ügyben tárgyalásunk is egy kiszemelttel. Ha úgy alakul, végigviszem a szezont, ha nem, akkor átadom a kispadot, én amúgy is még edzőképző tanfolyamra járok. Az viszont nem valószínű, hogy a kapuba visszaállnék, Markek Tamás amúgy is remek formában véd.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!