nb1.hu

Misleny-Iváncsa: nagyon szomorú a Vasas legendája

Zavaró volt az 5-0-s félidő.

A KOZÁRMISLENY BESZÁMOLÓJA:
 
,,HR-Rent Kozármisleny – Iváncsa KSE 5-0 (5-0)
 
NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés
 
Kozármisleny, 350 néző
 
Vezette: Bana (Perák A., Szabó L. L.)
 
HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Kónya, Gajág, Füredi, Turi (Loch 64.) – Szabó D., Nagy E. (Fenyvesi 72.), Kozics, Vajda (Bischoff 79.) – Kirchner (Beke 64.), Hampuk (Csernik 79.)
 
Vezetőedző: Aczél Zoltán
 
Iváncsa KSE: Varga – Molnár (Fekecs 57.), Aradi, Pribék, Szellák (Kozma 41.) – Domokos (Suszter 64.) – Cseszneki, Kercsó, Kovács, Vallejos – Balogh
 
Vezetőedző: Tóth András
 
Gólszerzők: Hampuk 2.,19.,21., Szabó 9., Vajda 37. percben
 
Sárga lap: Vallejos 51., illetve Szabó D. 32., Gajág 54., Lékai 56., Fenyvesi 73. percben
 
A 2. percben vendég szöglet után Vajda látványos mozdulattal pörgette a labdát Kirchner elé, aki felvezette a labdát, majd az érkező Hampuk elé passzolt, ő pedig egy az egyben vezette rá a kapusra a labdát és lőtt el mellette a kapuba. 1-0
 
A 3. percben Molnár jobb oldali beadásáról centikkel maradt le a hosszún Balogh.
 
Az 5. percben Vajda élesen belőtt szabadrúgását ütötte ki a mezőnybe Varga.
 
A 7. percben Kirchner adott be jobbról egy labdát, ezt Hampuk elől Varga ütötte el.
 
A 9. percben egy vendég felszabadítás Kovácsot találta el, a lepattanóra Szabó D. csapott le és szerezte meg a második gólunkat. 2-0.
 
A 19. percben Kirchner ugratta ki jó ütemben Hampukot, aki az érkező kapus alatt a rövid sarokba gurított. 3-0.
 
A 21. percben Kirchner gurított vissza egy labdát Kozicsnak, aki 18 méterről kapu fölé lőtt.
 
A 21. percben a vendég csapat ismét eladott egy labdát, ez Vajdához került, aki megint Hampukot ugratta ki, aki Varga mellett a kapuba lőtt. 4-0.
 
A 37. percben Hampuk szerzett labdát és ugratta ki Kirchnert, aki elhúzta a kiérkező kapus mellett, majd a középen üresen érkező Vajdának passzolt, aki 3 méterről az üres kapu közepébe gurította a labdát. 5-0.
 
Fantasztikus első félidőt produkált csapatunk! A játék minden elemében az Iváncsa fölé nőttünk! Remek labdaszerzések, szép játék, nagyszerű átadások, látványos gólok! Nehéz szavakat találni a nagyszerű játékra!
 
Az 58. percben Kirchner lőtt távolról centikkel a kapu mellé.
 
Az 59. percben Turi ment el bal oldalon és passzolt vissza, a labda Kozicshoz került, aki kapura lőtt, próbálkozása egy védőről vágódott szögletre.
 
A 66. percben Szabó D. jobb oldali beadásáról Hampuk maradt le centikkel.
 
A 67. percben Beke bal oldali beadása Vajda elé pattant, aki egy csel után kapu mellé lőtt.
 
A 70. percben egy bal oldali beadás után Balogh fejelt kapu fölé.
 
A 76. percben egy távoli vendég próbálkozást fogta Lékai.
 
A 77. percben Bekét ugratták ki, aki Aradi mellett elvitte a labdát, aki csak szabálytalanul tudta őt megállítani, a bíró tizenegyest ítélt. Hampuk a büntetőt középre lőtte, Varga lábbal kirúgta.
 
A 86. percben Beke jobb szélről cselezett majd lőtt kapura, Varga hárított.
 
A mérkőzést teljesen megérdemelten nyerte meg a HR-Rent Kozármisleny. A 2. félidőben a fölényünk ellenére sem voltunk annyira pontosak, koncentráltak, ami főképp az utolsó passzokban, helyzetek befejezésében nyilvánult meg.
 
GRATULÁLUNK a csapatnak a magabiztos győzelemhez, a 14. veretlen mérkőzéshez!
 
Remek hetet zártunk és előnyünket tovább növeltük a tabellán!
 
Aczél Zoltán: Eljutottunk oda, hogy az első félidőben látottak, a szurkolókat, mindenkit, aki itt volt ma, beleértve, a szakmai stábot és engem is, mint szakmai vezetőt, kielégített. Amit a csapat az első félidőben produkált, az parádés volt! Nagyon jól futballoztunk, helyzetekben és gólokban is megmutatkozott ez, 1 kapura lövése volt csak az ellenfélnek, A második félidő értékelhetetlen volt, Egy ilyen mérkőzésből mást kell kihozni, egy ünnep kell, hogy legyen. Ha játékos lennék elképzelhető, hogy 5-0 után én is ugyanezt tettem volna, mert nagyon nehéz egy 5-0-ás félidő után a második félidőt fejben összerakni. Én azért most egy kicsit morcos vagyok rájuk. Ettől függetlenül gratulálok a játékosaimnak és annak is örülök, hogy nőtt az előnyünk a tabella élén.
 
Tóth András: Borzasztó rosszul kezdtük a meccset, amire készültünk a Mislenyből, az összes hibát elkövettük! 10-15 perc alatt el is dőlt a mérkőzés. A 2. félidőben mentünk a becsületünkért, nyilván 5-0 után nem volt várható a Mislenytől, hogy annyira beleszakadjanak, talán ez miatt volt két ilyen ellentétes félidő, igaz nem rajtunk múlt az sem. Borzasztóan szomorú vagyok! Erőn felül mentünk eddig is, valahol most jött ki, hogy kevesen vagyunk, fizikálisan sem nézünk ki úgy, ahogy kellene. Óriási különbség volt a 2 csapat között a mai napon, abszolút megérdemelt a Misleny 5-0-ás győzelme, csak gratulálni tudok nekik!
 
Hajrá, Kozármisleny!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC