Minden eddiginél nagyobb a baj Tatabányán! - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Minden eddiginél nagyobb a baj Tatabányán!

Simon Zoltán - 2016. November 17. Thursday 17:03
Tatabánya – A város nem utalt, a lemondott ügyvezető zsebből fizet.

"A Tatabánya FC Kft. vezetősége ez úton tájékoztatja a tisztelt szurkolókat és érdeklődőket az elmúlt hetek történéseiről.

 

Sajnálatos módon a tulajdonosi kör egyik tagja sem, sem a többségi tulajdonos AGS Sport 23. Kft, sem Tatabánya Város Önkormányzata nem tett érdemi lépéseket az elmúlt időszakban a klubnál kialakult helyzet orvoslására. Az AGS Sport 23. Kft. olasz tulajdonosa szeptember eleje óta nem fordított komoly összeget a Tatabánya FC működtetésére, Tatabánya Városának november havi támogatása sem érkezett meg mind a mai napig az klub bankszámlájára.

 

 

Caroletti Úr - aki október végén hivatalosan lemondott ügyvezetői megbízásáról - azonban ennek ellenére mindent elkövet, hogy az alkalmazottak pénzhez jussanak. Ennek az eredménye, hogy saját forrásokból a héten rendezte/rendezi az alkalmazottak felé fennálló augusztusi és szeptemberi bérelmaradásokat. A pénzek érkezése folyamatban van az érintettekhez.

 

A Tatabánya FC ez úton is kifejezi köszönetét mindenkinek, aki segíti a klubot a normális működés helyreállításában, egyben továbbra is várja helyi cégek, vállalkozók jelentkezését, akik akár pénzbeli akár más módon segítenének a csapaton."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!