Mi a gond a botladozó Tiszakécskével? - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Mi a gond a botladozó Tiszakécskével? - reakciók

Bíró Ádám - 2021. March 08. Monday 20:43
Ősszel mészárlás volt.
Kép forrása: tiszakecskefoci.hu
Nem megy 2021-ben a Tiszakécskének. Az NB III Keleti csoportot vezető együttes előbb a Füzesgyarmat otthonában szenvedett vereséget, majd vasárnap a kiesés elől menekülő Gyöngyös elleni hazai meccsen 1-1-es döntetlent ért el. Érdekesség, hogy ősszel a Kécske 7-1-re győzte le a Gyöngyöst. 
 
A hétvégi mérkőzésen a gyöngyösiek Pölöskei tizenegyesből szerzett góljával szerezték meg a vezetést. A feljutásra törő tiszakécskeiek az 59. percben egalizáltak, ekkor Oláh Máté 14 méterről leadott lövését nem tudta védeni a gyöngyösi kapus. A hátralévő időben már nem változott az eredmény.
 
A találkozó után Nagy Sándor görcsösségről, míg Labancz Róbert szenzációs körülményekről is beszélt.
 
Nagy Sándor: "Az eredmény csalódás, mert itthon szerettük volna tartani a pontokat. A mutatott játék változott a múlthetihez képest. A fiúk küzdőszellemére most nem lehetett panasz. Nagyon akarták a fiúk ezt a győzelmet, de most egy kicsit görcs van rajtunk. Ezt kell feloldanunk és akkor a csapat rendben lesz." (tiszakecskefoci.hu)
 
Labancz Róbert: "Egy jó csapat otthonába jöttünk, szenzációs körülmények közé, ami feldobta a fiúkat. A héten próbáltunk felkészülni az ellenfélből és egy nagyszerű alázatos játéknak köszönhetően döntetlent értünk el." (tiszakecskefoci.hu)
 
Tiszakécskei LC – Gyöngyösi AK-MÁTRA-BETON 1 – 1(0 – 1) 
Tiszakécskei LC: Tajti – Oláh, Horváth Adrián (Pál 55.), Kiprich (Fülöp 38.), Albert, Ternován, Pongrácz, Farkas, Simon, Kalmár, Gyurján (Galacs 67.)
Gyöngyösi AK: Szalay – Bartha, Földi, Rédei, Borbély, Márkus, Pölöskei, Eichenvalder (Gaal 77.), Bartusz, Tarnai, Tajti (Németh 81.).
Gól: Oláh az 58., illetve Pölöskei a 17. percben. 
Kiállítva: Farkas a 91. percben. 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!