nb1.hu

Menjenek dolgozni vagy segélyért a focisták – 2. rész

Ismét megszólalt a klubvezetés.

 

Korábban beszámoltunk arról, hogy a VLS Veszprém a bajnokság lezárása végett, gazdasági okok miatt a következő két hónapra szerződést bont játékosaival, akik a kieső bevételeket ez idő alatt munkából vagy segélyből pótolhatják. Szabó Péter ügyvezető újabb nyilatkozatot adott a veol.hu-nak az üggyel kapcsolatosan.

 

Veszprém: fájdalmas intézkedések

 

 

"Senkit sem akarunk hitegetni, ezért a következő két hónapra felbontottuk a szerződéseket. A játékosoknak munkát is próbálunk szerezni, nem akarunk senkit sem lehetetlen helyzetbe hozni. Nagyjából tizenkét embert érint ez a döntés, június 30-án egyébként is megszűnt volna a játékosok kontraktusa. Még nem tudjuk, mikor indul az új bajnokság, és azt sem, milyen anyagi lehetőségeink lesznek. Szeretnénk egyben tartani a csapatot, a veszprémieket mindenképpen itthon tartanánk. Ám hogy tovább tudjuk-e építeni azt a brandet, amit elkezdtünk, hogy ifistákkal kell-e feltölteni a keretet, vagy más úton kell elindulnunk, az még nem világos" – magyarázta a klubvezető, aki hozzátette, a klubnál nem áll le az élet, hisz az edzéslehetőség biztosítva van. 

 

"A gyakorlások minőségét meghatározza, hogy milyen feladatok állnak előttünk. Egyelőre a szinten tartás a cél, s amint meglesz az új versenykiírás, akkor döntjük el, mikortól áll munkába a teljes csapat" – emelte ki az ügyvezető, aki azt is elmondta, Pető Tamás edzővel mindenben hasonlóan gondolkoznak, remekül működik a közös munka, s a jövőben is őt képzeli el a veszprémi alakulat kispadjára. "Nagyon fontosnak tartom, hogy ne csapjunk be senkit. Mindenkinek felvázoltam a helyzetünket korrekten. Hogy július 1-től mit tudok ajánlani, még nem tudom, de azon dolgozunk, minél jobb feltételeket kínáljunk" – zárta szavait.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC