nb1.hu

Ménfőcsanaki luxus

Nem véletlen az ellenfél helyezése.

NB III, Nyugati csoport, 21. forduló
ESK Ménfőcsanak–Érdi VSE 0–1 (0–1)
Győr-Ménfőcsanak. V: Derdák Marcell (Bognár L., Nagy V.)
Ménfőcsanak: Ficsór – Németh L., Kelemen M., Gyagya, Füredi – Visy (Németh B., 81. perc) – Serfőző, Kószás, Nagy B., Czanik – Böcskey
Vezetőedző: Weitner Ádám
Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Bozsoki (Kónya, a szünetben), Csiszár, Németh G. V. – Koós, Májer, Gera – Kollega (Pintér O., 91. p.), Pál Sz., Kelemen P. (Végh D., 86. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Pál Sz. (13. p.)
 
Nem jött jól a Ménfőcsanaknak az Érd elleni hazai vereség. Bár jelenleg a tabella közepén állnak, mindössze 5 ponttal előzik meg a már kieső Dunaharasztit. Ráadásul több nehéz mérkőzés is áll még előttük. 
 
Weitner Ádám, a csapat vezetőedzője nem volt elégedett a látottakkal, főleg azzal, hogy ismét pontrúgást követően vették be csapata kapuját, valamint a helyzetkihasználásuk sem volt elég hatékony.
 
– Az előző mérkőzéseken pontrúgásokból nagyon sok gólt kaptunk. A második helyezett Érd ellen azért ez luxus, hogy a tizenharmadik percben pontrúgásból gólt kapunk. Változtattunk, nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelet, voltak lehetőségeink, de nem tudtunk gól rúgni, ami nagyon fájó, mert sok munkát tettünk ebbe a meccsbe. Nyilván, az Érd sem ott állna a tabellán, ha ezeket a meccseket nem tudná behúzni, úgyhogy gratulálok nekik – idézi Weitner Ádámot, az Érd honlapja.
 
A Ménfőcsanak következő meccsén a Csepel bentmaradási küzdelmét teheti még nehezebbé, akár a kieső zónába is visszalökhetik őket, azt követően viszont közvetlen riválisukkal, a BKV-val találkoznak, de találkoznak még a dobogós Kerülettel, és a toronymagasan vezető Ajkával is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC