Ménfőcsanak: hiába a jó szereplés, küszöbön az edzőváltás - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Ménfőcsanak: hiába a jó szereplés, küszöbön az edzőváltás

Simon Zoltán - 2020. January 31. Friday 15:18
Az elnököt már utolértük telefonon.
Kép forrása: Ménfőcsanak/Facebook
Eddig szerepléseihez képest kiemelkedően teljesített a Ménfőcsanak a Nyugati-csoportban, a gárda a hatodik helyen vonulhatott a téli pihenőre.
 
A sikeres szereplés nagyban köszönhető Weitner Ádámnak, aki a januárban lett kinevezve vezetőedzőnek. Weitner játékosként megfordult az ETO-ban, a Vasasban és a Gyirmótban is többek között, volt utánpótlás-válogatott is, vezetőedzői karrierjét Ménfőcsanakon kezdte el.
 
Éppen az előbb említettek miatt lepte meg szerkesztőségünket, hogy több helyről is olyan információt kaptunk, melyek arról szólnak, hogy Weitner helyett már Rozmán László lett a Ménfőcsanak vezetőedzője, legalábbis ő irányítja már az edzéseket. Rozmán szintén játszott az ETO-ban, 2019-ben Pápán volt edző, ahonnan április elején távozott, miután beadta a felmondását.
 
Az ügyben kerestük Weitnert, akit még nem értünk el, ám Turbék István elnök elsőre felvette a telefont és a következőket mondta honlapunknak: „Nem szeretnénk még semmit sem mondani, ha történik bármilyen hivatalos fejlemény az ügyben, akkor arról a klub felületein tájékoztatjuk a közvéleményt.”
 
Miután letettük a telefont, megnéztük a klub honlapját, ott még nincsen bejelentés, ám a vezetőeséget és a szakmai stábot bemutató menüben arra lettünk figyelmesek, hogy két edzőnél nincsen név feltüntetve. Weitner segítője egyébként a korábban leginkább kecskeméti futballistkaként ismert Gagya Attila (volt).

(null)

(null)

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!