Megyei rangadó: ismét eltalálták a megingott bokszolót - VIDEÓ, REAKCIÓK - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Megyei rangadó: ismét eltalálták a megingott bokszolót - VIDEÓ, REAKCIÓK

Simon Zoltán - 2020. October 13. Tuesday 16:12
Gólok története szavakban és mozgóképekben.
Az NB III. Keleti csoportja 13. fordulójának mérkőzésén:
FC Hatvan – Gyöngyösi AK-Mátra-Beton 4–0 (1–0)
HATVAN: Halasi Á. – Purzsa M., Bárkányi A., Labát K., Karácsony D. (Kitl K., 89.) – Sárközi Sz. (Lukács Zs., 59.), Mundi Z. (Fellner K., 89.), Virág Á., Gál M. – Czibolya G., Szabó R. (Simon M., 59.). Edző: Gulyás Gábor.
GYAK: Szalay A. – Tarnai D., Bartha B., Gohér G., Földi M. – Gaal M. (Gazdag B., 70.), Eichenvalder R. (Májer P., 70.), Csillik K. (Márkus M., 70.), Bartusz D. –Pölöskei P., Molnár M. Edző: Simon Antal.
 
A GÓLOK TÖRTÉNETE
10. perc: Purzsa Máté jobb oldali lapos beadását Mundi Zoltán 15 méterről lőtte a meglepett kapus mellett a bal alsó sarokba, 1–0.
 
55. perc: Karácsony Dávid 18 méteres jobbról elvégzett lapos szabadrúgása után úgy tűnt, hogy a labda Szalay Alex kapus zsákmánya lesz, de meglepetésre kipattant róla a játékszer, a lesipuskás Gál Márk pedig a hálóba passzolt, 2–0.
 
 

 
88. perc: Simon Mátyás ívelt át balról a jobb oldalon érkező Mundihoz, aki egy levétel után tolt egyet a labdán, majd szép mozdulattal a hosszú sarokba bombázott, 3–0.
 
94. perc: Lukács Zsombor adott be jobb oldalról, a középen érkező Simon 14 méterről lőtt kapura, a kavarodásban pedig Fellner Krisztofer sarkáról a jobb alsó sarokba pattant a labda, 4–0.
 
EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK
 
GULYÁS GÁBOR: “Nagyon fontos sikert arattunk, tudtuk, hogy győzelmi kényszerben vagyunk. Mindkét félidőben voltak olyan periódusok, amikor azt a játékot produkáltuk, amelyet várok. Pozitívum, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést és az is kiderült, hogy a sérülés után visszatérő játékosok tudnak segíteni a csapatnak.”
 
SIMON ANTAL: “Két hasonló erősségű csapat meccsén a Hatvan jó százalékban használta ki a lehetőségeit. A második kapott gól nem volt benne a meccsben, abból már nem tudtunk felállni. A múlt héten megingott bokszolót most megint eltalálták, de ebből is fel kell állnunk.”
 
A Hatvan sikerével feljött a 14. helyre 14 ponttal, a Gyöngyös a 19., 11 ponttal.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!