nb1.hu

Megyei rangadó előtt: egyértelmű az Eger célja

A szurkolóknak is többet jelent ez a meccs.

A 11. forduló következik a harmadosztályban. A Keleti csoportban az Eger a Hatvant látja vendégül. A Heves megyei együttesek közül eddig az Eger 21 pontot gyűjtött, ezzel a harmadik helyen áll, míg a hatvaniak 11 egységüknek köszönhetően a 16. pozíciót foglalják el. Ebből kiindulva a hazaiak az esélyesebbek, de egy megyei rangadón azért bármi megtörténhet.
 
Sütő Szilárd, az Eger vezetőedzője kijelentette, a győzelem a céljuk vasárnap.
 
"Megyei rangadóval folytatjuk a bajnokságot. A Hatvan elleni mérkőzés többet jelent a szurkolóknak, mint egy egyszerű bajnoki mérkőzés. Az utóbbi találkozókon a támadó játékunk nem minden esetben volt eléggé hatékony, így ebben javulásra van szükségünk hangsúlyt is fektettünk rá az edzéseken. A múlt heti 120 perces kupa találkozó még erősebbé tette a csapatot hazai pályán a 3 pont megszerzése a célunk" – nyilatkozta Sütő.
 
Katona Roland, a hatvaniak játékosa bízik a meglepetésben.
 
"Ahogy látom az Eger összefoglalóit stabil és szervezett csapathoz látogatunk. Az elmúlt hetekben bizonyítottuk, hogy tudunk csapatként működni. Ha ezt sikerül vasárnap ismét kivinni a pályára akkor van esélyünk meglepetést okozni. Bízok magunkba, hogy eltudjuk hozni a 3 pontot" – fogalmazott Katona.
 
Az Eger-Hatvan mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC