nb1.hu

Megvolt Kanta első edzése az MTK élén, igazolt a Pápa, a KBSC és a Sényő is

Érkező az ESMTK-nál, távozók a Dunaújvárosnál, alakul a Monor kerete.

 

MTK

 

"Az MTK TV riportja a Kanta József vezette NB III-as csapatunk felkészüléséről.

 

DUNAÚJVÁROS

 

"Négyen biztos távoznak!

 

Lakatos Gergő, Vadász Viktor, Markovics Bence és Kondor Kristóf is máshol folytatja pályafutását, így Ők már nem erősítik felnőtt együttesünket. 

 

Sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban!"

 

KAZINCBARCIKA

 

"Engel Alex Abaújszántón, Erdőbényén és Erdőhorvátiban töltötte ifista éveit, mely évek után a DVSC  utánpótlásához került. A huszonnyolc éves játékos négy szezont töltött a  Debrecen U17-es ésU19-es csapatainál, majd két éves létavértesi kitérőt követően egy évet játszott a Loki NB2-es csapatában. Engel a 2013/2013-es bajnoki szezonban a másodosztályú Vasas keretét erősítette, majd a következő másfél idényben Mezőkövesden szintén NB2-ben futballozott. A játékos fél évig volt az NB3-as Felsőtárkány labdarúgója, majd a 2016/2017-es szezonban Kazincbarcikára igazolt. Engel Alex tagja volt a 2016/2017-ben NB3-as bajnoki címet szerző csapatunknak, majd a másodosztályban töltött első évünkben is segítette együttesünket. A játékos mind NB3-ban, mind NB2-ben a Kazincbarcika alapemberének számított, így örömmel köszöntjük újra klubunknál."

 

SÉNYŐ

 

"További két új játékossal gyarapodott a Sényő-Carnifex FC kerete: védő, illetve kapus érkezett hozzánk.

 

A nyíregyházi nevelésű Szilvási Péter a Szeged második vonalbeli együttesében szerepelt legutóbb: a huszonhat éves hátvéd korábban a Debreceni VSC, a Gyirmót, a Mezőkövesd, a Tiszaújváros kötelékében futballozott, miközben a német Fürth II. színeiben a légióskodásba is belekóstolt.

 

Ugyanakkor tapasztalt kapus is csatlakozott a csapathoz: a harminckét éves Járvás Levente Németországból tért haza, ahol az alacsonyabb osztályú SC 04 Schwabachot erősítette. A hálóőr a Monor, a BKV Előre, a Szigetszentmiklós, a Cegléd, valamint az Újpest szerelését is viselte pályafutása során.

 

Lizák Bencét pedig tovább teszteli az NB II-be feljutott Tiszakécske. Mindeközben változatlanul próbajátékon tartózkodik a baktai Lakatos László.

 

Játékosmustra

 

A Sényő-Carnifex NB III-as csapatának nyári változásai

Távozott: Magyar Gábor (Nyíregyháza Spartacushoz), Hadházi Dávid (Kemecse), Boros Dávid (külföldi munkavállalás miatt), Barcsay Márk (?), Gagyi Sándor (külföldi munkavállalás miatt), Molnár Máté (Tiszaújváros), Gazsi Tamás (Debreceni Labdarúgó Akadémia), Lizák Bence (?), Budaházi Levente (Cigánd)

Érkezett: Szilvási Péter (Szeged), Járvás Levente (SC 04 Schwabach, Német), Lakatos László (Tiszaújváros), Vámos Márk (Tiszaújváros), Tóth Márk (Tiszaújváros), Nagy Máté (Tállya), Páll Zsombor (kölcsönben, III. Kerület), Toldi András (Mándok)"

 

PÁPA

 

"Tisztelt Szurkolóink!

 

Nagy örömmel jelentjük be első nyári igazolásunkat, aki nem más, mint Zsirai Martin. A 27 éves középpályás pápai nevelés, a 2019/2020-as idényben erősítette már csapatunkat, összesen 21-szer húzhatta magára a csapat mezét, nevéhez egy gól fűződik. Jó teljesítményére az NB II-es Kaposvár is felfigyelt, amely télen átigazolta, a Merkantil Bank Ligában 12 bajnokin lépett pályára, nyolcszor kezdőként.

 

Martinnak régi/új csapatában sérülésmentes és sikeres szezont kívánunk!"

 

ESMTK

 

MONOR

 

"Játékoshíreink első részeiben bemutatjuk azokat a játékosainkat, akikkel sikerült szerződést hosszabbítanunk, így örömmel jelentjük be, hogy a 21/22-s bajnoki idényben is keretünket erősíti:

  • Annus Árpád
  • Bozsó Antal
  • Barhtel Gábor
  • Erős Ronald
  • Farkas Ádám
  • Ficsor Richárd
  • Haragos Viktor
  • Hunya Krisztián
  • Kántor Máté
  • Puskás Norbert, aki az utánpótlás csapatunkban nevelkedett, de most már a felnőtt keret fix tagja 

 

A játékosaink bemutatását hamarosan folytatjuk. A hírek között lesz még további szerződéshosszabbítás is, valamint folyamatosan bemutatjuk új igazolásainkat."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC