Megvan Csank Jánosék első téli szerzeménye? - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Megvan Csank Jánosék első téli szerzeménye?

Simon Zoltán - 2021. January 14. Thursday 10:20
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: Jászberény
ÍME, A VÁC FC BEJELENTÉSE:
 
"KLUBUNK VEZETŐI SZÓBAN MEGÁLLAPODTAK A 27 ÉVES KÖZÉPPÁLYÁSSAL, GERGELY PÉTERREL, AKIVEL MÁR CSAK A SZERZŐDÉS ALÁÍRÁSA VAN HÁTRA.
 
Miközben csapatunk Csank János mesteredző irányításával a pályán gőzerővel készül az NB III Közép-csoportjának tavaszi szezonjára, a tárgyalóasztalon is beindultak az események.
 
Klubunk vezetői ugyanis szóban mindenben megállapodtak Gergely Péterrel, aki a szerződés aláírása után a Vác FC első téli szerzeménye lesz a téli átigazolási időszakban. A 27 éves középpályás Csank János kifejezett kérésére kerülhet együttesünkhöz, hiszen trénerünk korábban Gyöngyösön már dolgozott együtt a középpályással.
 
Gergely Péter Vámosgyörkön nevelkedett és felnőtt szinten a megyei bajnokságban játszott először, de aztán 19 esztendősen már az NB III-ban szerepelt, mégpedig a Gyöngyösi AK színeiben. A gyöngyösieknél három részletben összesen 6 évet töltött el, mígnem – egy súlyos sérülés után – 2020 nyarán a szintén a harmadosztály Keleti csoportjában szereplő Jászberényi FC-hez szerződött. A berényieknél az ősszel 10 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak, míg kilencszer csereként lépett pályára és egy gólt szerzett – a BVSC elleni találata három pontot jelentett együttese számára.
 
Személyében a középpályán nőhet majd meg Csank János variációs lehetősége."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!