nb1.hu

Megvan a fürdővárosi futballisták új vezetőedzője!

Hévíz – Cél az utánpótlás­nevelés és az NB III-­as sikeres szereplés

Székely Tibor, Hévíz új vezetőedzőjének feladata az NB III­ban való sikeres szereplés biztosítása­ jelentették be a klub vezetői.

 

A korábban Szigetszentmiklóson, a Haladásnál és Ajkán is dolgozott Székely Tibort ­ mint már megírtuk ­ egy hete nevezték ki a Hévíz SK felnőtt csapatának vezetőedzőjének. Papp Gábor polgármester mutatta be az NB III­as csapathoz érkezett szakembert. Úgy fogalmazott: megmaradni ebben az osztályban nagyon komoly szakmai és anyagi kihívás. A csapatot az önkormányzat továbbra is támogatja, hogy stabilan bent tudjon maradni az NBI III-ban.

 

­ Azzal, hogy az első tizenkét csapat alatt meghúzzák a vonalat, tehát öt kieső lesz csoportonként, ez beleillik a kihívások fogalmába­ vallja Székely Tibor.

 

A 21 éve edzősködő szakember elmondta: a hévízi csapatot tehetséges, mentálisan jó állapotban lévő játékosok alkotják, s az infrastruktúrával is elégedett.

 

­ A keret megerősítésén dolgozunk, az elmenőket pótolni kell. A bajnokságot megnyert kezdők között is vannak távozók ­ részletezte az edző, akinek asszisztense Csáki László lesz, az erőnléti edző Haraszti Gergely, aki heti két alkalommal dolgozik a csapattal. Damina László szakosztály­vezető az utánpótlás nevelés fontosságát emelte ki. Ismertette: a kilenc távozó játékost pótolva Ajkáról érkezik Jánosa Tibor, Budafokról Major Máté, Sárvárról Potyi Gábor, a csapatot erősíti Polareczki Roland és Buzási Gábor, s utánpótlás játékosokra is számítanak – derül ki a zaol.hu tudósításából.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC