Megtizedelte-e a sok sárga lap az utolsó fordulóra a Szparit? - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Megtizedelte-e a sok sárga lap az utolsó fordulóra a Szparit?

Simon Zoltán - 2016. June 01. Wednesday 11:38
Nyíregyháza – Mátyus János is beszélt a legutolsó fellépésről.

Már csak egy strigulát kell behúzni. Vasárnap hazai pályán búcsúzik az NB III. Keleti csoportjától a bajnok Nyíregyháza Spartacus – jelezte a szon.hu. Mátyus János, a csapat vezetőedzője az utolsó öt meccsen öt győzelmet akart. Ebből négy már megszületett, a legutóbbi vasárnap, Kazincbarcikán. A vendég nyíregyháziak az első félidőt uralták a nem éppen a gyepszőnyeg remek minőségéről közismert Pete András Stadionban. Sőt, a játékrész ráadásában Rezes László a kapuba is talált. Szünet után ugyan összekapták magukat a borsodiak, ám gólt nem tudtak szerezni. Így az eredmény nem változott.

 

– Őszintén szólva, nem ez volt a legjobb meccsem a Szparival – kezdte visszapillantását Mátyus János. – Főként a második félidei játékunk volt vékony, de a lényeg a győzelem, a három pont megszerzése volt. Kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, ennek tükrében elégedett vagyok. Jöttek a győzelmek, érthetően jó a hangulat, és mindenki készül a vasárnapi, hazai zárásra, amelyen látványos játékkal szeretnénk kirukkolni.

 

A vasárnapi, kazincbarcikai meccsen Böcskei Balázs játékvezető nyolcszor villantotta fel a sárga lapot, egyszer hazainak, hétszer pedig vendégjátékosnak.

 

– Szerintem indokolatlan volt ennyi sárga lapot kiosztani, szerencsére emiatt senkinek sem kell kihagynia a zárómeccset – így Mátyus János.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!