Megtalálta új csapatát az egykori gólkirály - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Megtalálta új csapatát az egykori gólkirály

Bíró Ádám - 2019. July 05. Friday 13:52
Élvonalbeli tapasztalattal is rendelkezik a játékos.
Zajlik az építkezés a DEAC csapatánál. A gárdát a következő idényben Kondás Elemér fogja irányítani. A cívisvárosi alakulatban folytatja a pályafutását Kertész Tamás. Íme a debreceniek közleménye a megállapodásról:
 
"A DEAC-ban folytatja a pályafutását Kertész Tamás. A 27 esztendős labdarúgó a Debreceni Egyetem hallgatója, így kapóra jött számára csapatunk ajánlata. Kertész az előző szezonban a Tiszaújvárost erősítette, fellépéseit nyolc góllal zárta. A játékos szerint az élbolyban fogunk végezni az NB III-ban.
 
Labdarúgóink hétfőn megkezdték a felkészülést a következő szezonra. A csapathoz csatlakozott az élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező Kertész Tamás, aki az előző idényben a Tiszaújváros szerelését öltötte magára. Ezt megelőzően a Létavértest, a Békéscsabát, a Loki második alakulatát, a Kaposvárt, a Zalaegerszeget és a Szeged-Grosics Akadémiát erősítette.
 
„A Debreceni Egyetem hallgatója vagyok, így kapóra jött a DEAC ajánlata. Egyből megtetszettek a vezetőség által felvázolt tervek. Szerintem az első öt közé kerülhetünk, de ettől akár merészebb álmaink is lehetnek. Nem ismeretlen közegbe csöppentem, két-három embert leszámítva a többieknek nem kellett bemutatkoznom. Hogy mit tartok az erősségeimnek? Gyors futballista vagyok, emellett kellően agresszív is. A kapu előtt sem jövök zavarba, általában jó ütemben érkezek a passzokra” - fogalmazott Kertész.
 
A 27 éves játékos az utóbbi szezonban nyolc találattal segítette a tiszaújvárosi egyletet. Legjobb teljesítményét a Salgótarján ellen produkálta, a Nógrád megyeiek kapuját három góllal terhelte.
 

„Nem vagyok teljesen elégedett a gólok számával, a következő szezonban ennél többet akarok lőni. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem kaptam annyi lehetőséget kezdőként, amennyit szerettem volna, remélem a DEAC-nál ez változni fog. Korábban már megszereztem a gólkirályi címet az NB III-ban, örülnék, ha ez jövőre megismétlődne. Békével váltunk el egymástól, a jó kapcsolat megmaradt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a tiszaújvárosi vezetőségnek, az edzőknek és a csapattársaknak!” - zárta mondandóját új szerzeményünk."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!