nb1.hu

Megszűnt bronzérmes: majdnem mindenkinek új csapata van

Összeállítás az eddigi átigazolásokról.

A Közép-csoport 3. helyén végző SZEOL SC megszűnő felnőtt csapatának tagjai közül mostanra szinte mindenki megtalálta új csapatát – jelentette a delmagyar.hu.
 
Leindler Domonkos, Beretka Péter és Pócs Tamás marad Szegeden, és a megyei I. osztályú SZVSE-­ben folytatják. Szintén megyei szintjében játszik tovább a Tisza partját fél év után elhagyó támadó, Kalmár Ferenc, aki párjával családalapítás előtt áll, így hosszú távon gondolkozva otthonához közel keresett csapatot.
 
Az Ózdra távozó Gál Szabolcshoz és Lévai Norberthez csatlakozott a középpályás Kozics Barnabás is, így az SZVSE­hez hasonlóan az NB III Keleti csoportjában szereplő együttesnél is korábbi szegedi trió szerepel majd az új idényben. A Gyöngyös–Ózd mérkőzésen pedig egykori csapattársak csaphatnak össze a harmadosztályban, ugyanis a gyöngyösieknél folytatja a korábbi csapatkapitány, Ondrejó Tamás.
 
Az előző idény ezüstérmesénél, a Szentlőrincnél folytatja Forró Attila, míg a Fejér megyei Iváncsa kapuját őrizheti az új idényben Prokop Rostislav. Gajda Márkó visszatérhet a Budapest Honvéd II-höz, és ahogy arról lapunk is beszámolt, a megyei I. osztályban szereplő Makónál vezetőedzői feladatokat vállaló Siha Zsolt segítője lesz Buzási Péter, aki a pályán is igyekszik új csapata segítségére lenni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC