nb1.hu

Megszakadt a Kecskemét menetelése: az edző odaszúrt a bírónak – REAKCIÓK

A dabasi tréner már bajnokot hirdetett.

Megszakadt a Kecskemét parádés sorozata: Gombos Zsolt legénysége 7 győzelem után maradt alul az NB III Közép csoportjában. A lila-fehér együttest a Dabas-Gyón győzte le 2-1-re. 
 
A meccsen a hazaiak szerezték meg a vezetést, a 16. percben Peres talált be. A második félidő elején 10 főre fogyatkozott a listavezető, mivel Grünvald megkapta a második sárgáját. A 67. minutumban már kettővel vezettek a dabasiak, ekkor Lucz csúsztatott a bajnokesélyes kapujába. A 80. percben büntetőt kapott a Kecskemét, de Károly nem tudott élni a sansszal. 
 
A szépítés ugyan összejött a vendégeknek: Pantelisz beadása után Lukács szerzett gólt, de az egyenlítés már nem sikerült.
 
A veresége ellenére még mindig vezeti a táblázatot a Kecskemét, de a Fradit csak jobb gólkülönbsége miatt előzi meg. 
 
A két vezetőedző így értékelte a meccset:
 
Aczél Zoltán (Dabas-Gyón): Nagy fegyvertény a Kecskemét legyőzése, hiszen egy olyan csapatot győztünk le, mely biztosan bajnok lesz szerintem a szezon végén. Az első harminc percben véleményem szerint megöltük a Kecskemét játékát, majd a következő harmincban is kontrolláltuk a mérkőzést. A kiállítás után jól cseréltek a vendégek, onnantól kezdve már kissé szétestünk, nagyon nehéz pillanatokat kellett megélnünk, de összességében nem érdemtelen a sikerünk. (kecskemetite.hu)
 
Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Az első félidőben nagyon sok hibával játszottunk, pontatlanok voltunk, a párharcokba se jól mentünk bele. A második félidőt aktívan kezdtük, akár egyenlítehettünk is volna, de utána jött a kiállítás. Nem szeretnék jobban belemenni a játékvezető mai ténykedésébe, noha tudnék mit mondani, mert nem egyedül itt nyúlt bele a meccsbe. A második gól után a kapujához szögeztük az ellenfelet, megtettünk mindent, de csak egy gólt tudtunk már szerezni. Voltak a meccsnek fordulópontjai, ebből ma rosszul jöttünk ki sajnos. Véget ért egy szép sorozat, sajnos ezt el kell fogadnunk, de nem szabad sokáig keseregni, csinálni kell tovább a dolgunkat. Gratulálok a Dabas-Gyónnak! (kecskemetite.hu)
 
Dabas-Gyón FC – KTE HUFBAU 2-1 (1-0)
NBIII. közép csoport, 12. forduló
Gyón: Pomozi – Lucz, Gaszner, Szabó P. (Rétyi 66.), Popovics, Ablonczy, Peres (Tarjáni 66.), Száhl, Hirman, Grabant, Molnár (Nádházi 51., Róhfeld 84.)
KTE: Mészáros – Puskás, Gál, Szalai G., Grünvald – Ludasi (Asztalos 59.), Károly, Jakab – Constantinescu (Lukács 59.), Kerekes (Szalai J. 46.), Tóth (Pantelisz 74.).
Kiállítva: Grünvald (53.)
Gól: Peres (16.), Lucz (68.) ill. Lukács (87.)
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC