nb1.hu

Megőrizné hibátlan mérlegét a Ferencváros II

Budapest – Nehéz dolga lesz a Mórahalomnak a Népligetben.

A Ferencváros tartalékcsapata a Mórahalom együttesét fogadja az NB III Közép csoport harmadik fordulójában. Hatalmas a különbség a két együttes között – legalábbis ami a tabellán elfoglalt helyezésüket illeti – hiszen amíg Lipcsei Péter csapata száz százalékos teljesítménnyel vezeti a csoportot, addig a Mórahalom pont nélkül szerénykedig a tabella sereghajtó pozíciójában.

 

A zöld-fehérek mindkét mérkőzésén egy-egy jelentős élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező rutinos játékos egészítette ki a kezdőcsapatot. Az első fordulóban a Szekszárd ellen Vladan Cukic erősítette a védelmet, míg a másodikban a III. Kerület otthonában Jova Levente őrizte a Fradi kapuját. Mindkét találkozóját kettő-nullás különbséggel nyerte a Nyugati csoport tavalyi bajnoka. Jó előjelekkel várják tehát a délutáni mérkőzést, hiszen még gólt sem kaptak.

 

Ugyanakkor nem mondható el ez a vendégekről, hiszen ők eddig egyetlen alkalommal sem vették be ellenfelük kapuját. A Szigetszentmiklós otthonában két gólt kaptak, a Dunaújváros ellen hazai környezetben minimális különbségű vereséget szenvedtek Halász Krisztiánék. Most talán az eddigieknél is nagyobb megmérettetés vár rájuk, hiszen a jól szereplő ferencváros otthonába látogatnak. Ahhoz, hogy jó eredményt érjenek el hatalmasat kellene javulniuk a korábbiakhoz képest, mindenképpen gólt kellene lőniük, miközben stabilizálni is kell a védelmet.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC