Megmondta az egyik edző, melyik csapat lesz a Keleti csoport bajnoka - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Megmondta az egyik edző, melyik csapat lesz a Keleti csoport bajnoka

Simon Zoltán - 2020. December 21. Monday 18:41
Vannak még lezáratlan ügyeik.
Kép forrása: Putnok/Facebook
A 14. helyen telelhet a Putnok a Keleti csoportban úgy, hogy 4 pontos előnnyel rendelkezik a már kieső helyen lévő Tállyával szemben.
 
Fehér Balázs vezetőedzővel a klubhonlap készített terjedelmes interjút, ennek végén a szakember elmondta, hogy szerinte melyik csapat nyeri meg a bajnokságot, illetve arról is szót ejtett, mik kellenek ahhoz, hogy még eredményesebben szerepeljenek:
 
„Úgy gondolom a bajnokságot a Tiszakécske megnyeri, valószínűleg a Jászberény előtt, de a saját meccseink alapján a legjobb csapat benyomását számomra az Eger jelentette. A többi csapat közt nem érzek olyan nagy különbséget ezért, a pillanatnyi forma vagy akár a szerencse is dönthet egy-egy meccsen. Én mindig is a 10. hely környékét céloztam meg, úgy gondolom az elérhető is lenne, de ahhoz pár dolognak történnie kell. Vannak lezáratlan ügyek. Fontos lenne, hogy tudjunk erősíteni, valamint kell egy jó felkészülés, aztán megint egy jó rajt. Mindenkinek az az érdeke, hogy egy nyugodt tavaszi szezonunk legyen, bízzunk benne, hogy ez a vírus is lecseng addig és nem fogja befolyásolni a bajnokság menetét.”

(null)

(null)

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!