nb1.hu

Megmondta az egyik edző, melyik csapat lesz a Keleti csoport bajnoka

Vannak még lezáratlan ügyeik.

A 14. helyen telelhet a Putnok a Keleti csoportban úgy, hogy 4 pontos előnnyel rendelkezik a már kieső helyen lévő Tállyával szemben.
 
Fehér Balázs vezetőedzővel a klubhonlap készített terjedelmes interjút, ennek végén a szakember elmondta, hogy szerinte melyik csapat nyeri meg a bajnokságot, illetve arról is szót ejtett, mik kellenek ahhoz, hogy még eredményesebben szerepeljenek:
 
„Úgy gondolom a bajnokságot a Tiszakécske megnyeri, valószínűleg a Jászberény előtt, de a saját meccseink alapján a legjobb csapat benyomását számomra az Eger jelentette. A többi csapat közt nem érzek olyan nagy különbséget ezért, a pillanatnyi forma vagy akár a szerencse is dönthet egy-egy meccsen. Én mindig is a 10. hely környékét céloztam meg, úgy gondolom az elérhető is lenne, de ahhoz pár dolognak történnie kell. Vannak lezáratlan ügyek. Fontos lenne, hogy tudjunk erősíteni, valamint kell egy jó felkészülés, aztán megint egy jó rajt. Mindenkinek az az érdeke, hogy egy nyugodt tavaszi szezonunk legyen, bízzunk benne, hogy ez a vírus is lecseng addig és nem fogja befolyásolni a bajnokság menetét.”

(null)

(null)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC