Megkóstolták az ultrák a Tatabánya vezetőjét - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Megkóstolták az ultrák a Tatabánya vezetőjét

Simon Zoltán - 2016. September 04. Sunday 18:02
Tatabánya – Meccs után kérték számon az anyagi helyzetet.

Tatabánya-Csepel 0-1

 

Feszült hangulatban ért véget a Tatabánya FC mérkőzése a Csepel ellen: az 1-0-ás hazai vereséget hozó összecsapás lefújása után a tatabányai szimpatizánsok egy része a klubvezetésen kérte számon az elmúlt és a mostani szezon gazdálkodását, és a jövő is szóba került - írta a kemma.hu.

 

A találkozó megtekintése a Bányásznapra való tekintettel díjmentes volt, és mintegy 700-an össze is gyűltek, igaz, a lefújás utáni pillanatok is tartogattak érdekességeket... A hazai játékosok az első félidőben meglehetősen pontatlanul játszottak és futómennyiség terén is elmaradtak a várttól. A második játékrészben sem javult fel a tatabányaiak játéka, a hajrában pedig érkezett is a csepeli gól, Horváth egy alapvonalról visszagurított labda után volt eredményes.

 

P. Nagy László megbízott edző csapata még próbált újítani, ám az idő már kevés volt ehhez. A mérkőzés feszült hangulatban ért véget: a hazai szimpatizánsok egy része Massimiliano Carolettitől, a Tatabánya FC-ben többségi tulajdonos AGS Sport 23 Kft. vezetőjétől azt követelte, hogy Caroletti tisztázza mindenki előtt a klub valós anyagi helyzetét és vázolja fel jövőbeli terveit a klubbal kapcsolatban.

 

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!