nb1.hu

Meghatározó tényezőt emelt ki Csank János – reakciók

Véget ért a szép sorozat.

Az NB III Közép csoportjában a Vác pont nélkül távozott a Cegléd otthonából vasárnap. Csank János együttese 3-1-es vereségbe futott bele, érdekesség, hogy a végeredmény már az első félidőben megszületett.
 
Íme a váciak beszámolója a meccsről:
 
"Szeles, változékony időben kezdődött a mérkőzés a Malomtószéli sporttelepen. A hazaiak indítottak jobban, a 7. percben Annus cselezett befelé jobbról, majd ballal, futtából nem sokkal lőtt fölé. A 9. percben megszerezte a vezetést a Cegléd, Polyák baloldali beadására berobbant Pleszkán Tibor és közelről a hálóba pörgetett (1–0). Lassan éledeztünk és a 21. percben Stefán 22 méteres lövése ment mellé. Egy perccel később Tóth Milán próbálkozott – Kozármisleny után szabadon – a félpályáról, de hosszú emelésére a kapus visszaért és megfogta a labdát. A 27. percben aztán támadónk rendkívül lesipuskás módon szerzett gólt: Szász adta haza a labdát, amelyet Mikler ki akart rúgni, de Tóth Milán odacsúszott, a kapus kirúgásába beleért és így róla a hálóba pattant a labda (1–1)! Sajnos nem sokáig örülhettünk az egyenlítésnek, mivel két perccel később Horváth baloldali szögletét Szabó Richárd fejelte a hálóba (2–1). A 37. percben Tóth Milán pattogós lövését fogta Mikler, de a 40. percben már kettővel vezettek a hazaiak: Mikler indította Annust, aki balról beadta a labdát, Bagó Patrik pedig félfordulatból a hosszú felső sarokba lőtt (3–1).
 
A szünet után Mertse Ábel helyett – sérülés miatt – Purzsa Máté folytatta a játékot. Harciasan kezdtük a második félidőt, a 46. percben egy szép akció végén Nagy Zoltán került helyzetbe, de lapos lövését védte MIkler. A 60. percben Tóth Dominik baloldali beadása középen ismét Nagy Zoltánt találta meg, aki estében a bal kapufára lőtt! Öt perccel később Kaszát ütötte meg karral az egyik hazai védő a saját 16-osán belül, azonban tizenegyes helyett a ceglédiek rúghattak kifelé szabadrúgást… A hajrában tovább próbálkoztunk a szépítéssel, először a 83. percben Torda Patrik 19 méteres szabadrúgása szállt fölé, majd újabb hat perc elteltével Tóth Milán lövése pattant le a blokkról, majd Balgához került a labda, aki 15 méterről fölé emelt. A legvégén még Annus lövését hárította bravúrral Nacsa, így az eredmény már nem változott.
 
Ezzel a vereséggel tehát véget ért ötmérkőzéses veretlenségi sorozatunk, sőt, a sikerrel a Cegléd meg is előzött minket a tabellán, így 35 ponttal a 16. helyen állunk. Folytatás május 1-jén, 17 órától a Dunaújváros ellen a váci stadionban."
 
A vezetőedzők így értékeltek a lefújás után:
 
Ványi Zsolt: "A legfontosabb célunkat elértük. Mindenképpen nyerni akartunk, mert október óta nem sikerült győzni hazai pályán. Szép gólokat szereztünk, de szokásunkhoz híven hátul összehoztunk egy találatot az ellenfélnek is."
 
Csank János: "Jó színvonalú mérkőzésen maradtunk alul. A gólkülönbséget túlzottnak tartom, szorosabb volt ez a találkozó ennél, és benne volt a meccsben legalább a szépítésünk, de a befejezésekkel gondjaink adódtak. Az egyenlítés után hamar gólt kaptunk, ez meghatározta a továbbiakat."
 
NB III, KÖZÉP-CSOPORT, 32. FORDULÓ
Ceglédi VSE–Vác FC 3–1 (3–1)
Cegléd, 150 néző. Vezette: Borbás B. (Juhász L., Németh B.)
Cegléd: Mikler – Bagó, Polyák, Kocsis B., Szász – Szabó R., Kuti, Horváth B. (Godzsajev-Telmán, 85.), Annus (Ungureán, 94.) – Hamar Á. (Ványi Zs., 68.), Pleszkán. Vezetőedző: Ványi Zsolt
Vác: Nacsa – Mertse (Purzsa, a szünetben), Kasza, Lukács K., Stefán – Tóth D. (Tölgyes, 79.), Zámbó (Balga, 85.), Szunyog (Fazakas, 79.), Nagy Z. – Torda (Vén B., 85.), Tóth M. Szakmai igazgató: Csank János
Gólszerző: Pleszkán (9.), Szabó R. (29.), Bagó (40.), ill. Tóth M. (27.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC