Még nem látott kiállítás is kellett Csankék első idei pontjához – reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Még nem látott kiállítás is kellett Csankék első idei pontjához – reakciók

Simon Zoltán - 2021. March 08. Monday 12:46
Tartott a szövetségi kapitány a meccstől.
Kép forrása: Kecskemét
A Közép csoport éllovasa, a Kecskemét nem kezdte jól a bajnokságot, mert az első tavaszi fordulóban 0-0-t játszott a Paks II otthonában, a tendencia folytatódott az év első hazai mérkőzésén is, mert a Vác ellen hazai pályán 1-1 lett a végeredmény.
 
Tehát az éllovas még nem nyert 2021-ben, míg a Vác az első pontját szerezte, mert az első fordulóban a Honvéd II vendégeként kapott ki 2-1-re.
 
A tegnapi találkozó lefújása után így értékelt a két szakvezető:
 
Gombos Zsolt (KTE): „Az első félidőben három védővel játszottunk, a Vác korábbi meccseit látva ezt láttam a legjobb döntésnek. Ez ült is, de aztán láttam bizonytalanságot is a védelemben, ami miatt a szünetben váltottunk. Az első végén sikerült megszereznünk a vezetést, de a második félidő játékrendszer váltása sajnos ki sem derült, hogy működik-e, mivel jött a kiállítás. Egy dolog biztos, én ilyen kiállítással még nem találkoztam, rá szinte azonnal aztán egy egyéni hibából gólt kaptunk. Annak ellenére, hogy kevesebben voltunk, jól reagált a csapat, a meccs végéig domináltunk és helyzeteket dolgoztunk ki. Egy gólt is lőttünk, ami visszanézve szabályos volt, nem volt kint a labda, de a partjelző behúzta. Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, de ma meg kell védenem a csapatot, mert az utolsó percig győzni akartak és küzdöttek.”
 
Csank János (Vác): „Kicsit tartottam a meccstől, hiszen az első mérkőzésünkön vereséget szenvedtünk, annak ellenére, hogy azért nem voltunk rosszak. Tartottam viszont a maitól azért is, mert veretes játékosaink hiányoztak, szerencsére Koval az utolsó pillanatban vállalni tudta a játékot. Nagyot ment ma a keret, viszont értelmezési problémák akadtak a kontráknál. Három-négy ilyen akciónk is volt, amiből nem mondom, hogy gólt kell rúgni, de helyzetet kell csinálni minimum. Ezen a meccsen ezzel együtt többen is jó teljesítményt nyújtottak.”
 
A Gombod által említett kiállításról így emlékezett meg a Kecskemét honlapja: „Fordulás után rögtön a játékvezető lesz a főszereplő, ugyanis a 49. percben úgy ítélte meg, hogy Tóth Dániel máris húzni akarja az időt egy bedobásnál. Ilyen esetben a legtöbbször az ellenfél kapja meg a labdát, de itt sárga lap lett a döntés, ami a kecskeméti támadónak már a második volt a meccsen.”

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!